Uncategorized

Un Craciun de poveste

Mai este putin si vine sarbatoarea pe care toti copiii, dar si adultii o asteapta cu drag. An de an, crestinii din toata lumea, sarbatoresc pe 25 decembrie, Nasterea Domnului sau Craciunul. Este momentul in care toti membrii familiei se strang sub acelasi acoperis pentru a se bucura de masa imbelsugata si de cadourile pe care Mos Craciun le lasa sub brad.

Unul din lucrurile pe care le facem inainte de ziua mult asteptata, este sa ne decoram casa. Daca acum cativa ani, decoratiunile de Craciun nu erau intr-o gama prea variata, acum lucrurile s-au schimbat radical. Exista magazine online si nu numai, ce iti pun la dispozitie tot felul de accesorii si decoratiuni menite sa iti faca masa mai frumoasa si bradul mai impresionant. Probabil cu totii visam, acum 20 de ani, la o casa decorata precum cea din filmul iconic “Singur acasa”.

Acum este posibil! Unul din magazinele de unde poti lua decoratiuni traditionale, la preturi foarte bune, este nobilacasa.ro. Pentru un Craciun de poveste, ca in filmele dragi copilariei noastre, iata cateva produse ce iti pot transforma casa radical:

  1. Decoratiune Ren Christmas Ardisia– este un ren confectionat din polistiren, conuri de brad, crengi, iarba si plastic. Desi materialele sunt oarecum neconventionale, efectul este unul “wow”. Este atat de frumos incat ai impresia ca renul va zburda prin curtea casei tale.
  2. Set 12 decoratiuni Canes– pentru bradul tau poti achizitiona asemenea decoratiuni de agatat, din plastic. Nu seamana deloc cu globurile cu care eram obisnuiti, insa orice copil sau adult se va bucura de asemenea decoratiuni. Culorile sunt specifice perioadei, si anume rosu, alb si verde.
  3. Fata de masa Christmas Decorations – este obiectul care chiar nu trebuie sa iti lipseasca de pe masa de Craciun. Va adauga un plus de stralucire mesei tale prin imprimeul traditional si inedit.
  4. Perna decor Let It Snow – invintatii tai se vor delecta si se vor relaxa pe o asemenea perna cu omul de zapada simpatic care le va insufla, nu raceala zapezii, ci caldura sarbatorilor de Craciun.
  5. Servetele de masa Fancy Christmas – este un detaliu mic, dar extrem de important. Nu poti avea o masa de Craciun fara servetele potrivite.

Acestea sunt doar cateva dintre produsele pe care ar trebui sa le achizitionezi pentru un Craciun minunat. Daca nu vrei sa faci cumparaturi online, poti sa mergi la sediul magazinului din Brasov, la Coresi Shopping Resort sau magazinul din orasul tau.

Spor la cumparaturi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *