Uncategorized

Manfrotto lanseaza Nanopole – kit-ul dedicat fotografilor Strobisti

Tot mai multi fotografi utilizeaza pentru fotografia de portret, moda sau nunta in locatie, sistemul portabil alcatuit din blitz-ul pe patina cu umbrela sau cu un softbox atasat.
Pentru acest gen de fotograf, Manfrotto a lansat un kit denumit Nanopole Strobist, si care are sanse considerabile pentru a deveni curand cel mai bun prieten al fotografului strobist.
Manfrotto Kit Strobist

Manfrotto Kit Strobist

Kit-ul este foarte versatil, usor de utilizat si de transportat, alcatuit din stativ, cap ajustabil si geanta de transport.

Noutatea consta in cateva caracteristici unice ale celor doua componente principale ale kit-ului si anume: – stativul deosebit de compact are baza detasabila, oferind posibilitatea de a se transforma in boom, pentru portabilitate maxima. – capul ajustabil in unghiuri libere, dotat dispozitiv de prindere umbrela, cu patina universala de blitz si cu arc de revenire anti-soc, este potrivit pentru cat mai diverse situatii de fotografiere

Se pot atasa accesorii aditionale gen: umbrela, softbox si alte accesorii.

Produsele sunt disponibile pentru achizitie atat in kit complet compus din stativ, cap si geanta, dar si separat.

Mai multe detalii despre produs, pret si disponibilitate: http://www.photosetup.ro/blitz-uri-externe-patina/kit-uri-blitz-uri-portabile-si-accesorii/manfrotto-nanopole-MKSTRO1-stativ-strobist

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *