Uncategorized

Cea mai buna este hartia

De cate ori nu vi s-a intamplat sa fiti in vizita la un priten de familie si, in timpul mesei, sa cereti ceva cu care sa va stergeti iar acesta sa va dea o carpa din bumbac. Personal, mie mi se ridica parul in cap numai cand ma gandesc la cati microbi se pot transmite prin asa ceva. Bumbacul poate sa absoarba bacterile de pe fata si de pe mainile tuturor mesenilor, ca apoi sa le impartasim frateste intre noi. Pentru a evita ca un astfel de lucru sa se intample, este idicat sa folosim servetele din hartie.

Desigur, multi vor obiecta, deoarece este mai ieftin sa speli carpa si sa o usuci pe calorifer, insa, daca cumparati de la magazinul potrivit, o sa economisiti si o sa va permiteti sa cumparati si alte produse de curatenie.

Magaiznul online Sanito.ro are o experienta de peste 12 ani in comercializarea produselor de curatenie si dezinfectare. Acestia detin o gama foarte mare de accesorii pentru curatenie, detergenti pentru vase, podele, bai, textile dar si dezinfectanti pentru maini sub forma de gel si sapun. Printre multele produse puse la dispozitia clientilor se afla si o categorie de prosoape hartie pliate. Acestea sunt foarte avantajoase la casa omului, deoarece pretul lor este foarte mic iar, cantitativ, sunt indeajuns de multe ca sa treceti luna si sa va mai si ramana.

Personal, prefer prosoapele din hartie pliate, verzi, V fold, deoarece detin dimensiunile perfecte de 25 x 23 cm si au doar un singur strat.

Aceste servetele sunt perfecte pentru orice ocazie, in special pentru a le pune invitatilor servetele la masa. Un singur pachet are 250 de servetele, mai mult decat suficient pentru o casa cu 3 persoane. Avantajul servetelelor este ca sunt din hartie de foarte inalta calitate si suprafata este fina si placuta la contactul cu pielea. Acestea pot fi folosite in mai multe scopuri, nu doar pentru masa. Sotiei mele ii plac aceste servetele, deoarece atunci cand gateste, reuseste sa stearga blatul de apa sau alte lichide, foarte eficient, folosind servetelele cumparate de pe Sanito.ro.

Servetelele de hartie pliate sunt un produs eficient, care nu necesita o investitie mare.

Pentru a eficientiza si mai mult distribuirea prosoapelor, ne-am cumparat un dispenser pentru prosoape din hartie, pe care l-am instalat in bucatarie si unul in baie. Acum este mult mai usor sa folosim servetelele, deoarece atunci cand am mainile ude nu trebuie sa ud si restul pacheutului. Pur si simplu trag cate prosoape de hartie am nevoie pentru a ma usca.

Aceste dispensere sunt disponibile pe Sanito.ro, magazinul cel mai bine aprovizionat cu produse sanitare. Este intotdeauna indicat sa ne amenajam locuinta astfel incat sa detinem control maxim asupra igienei.

Site-ul magazinului Sanito.ro este cel mai indicat pentru a face asemenea achizitii, deoarece pune la dispozitia clientilor o gama larga de produse profesionale la preturi foarte convenabile.

Spre deosebire de multe alte produse de curatare pe care le gasim in comert, Sanito ofera o gama de detergenti si sapun lichid profesional care elimina aproape 100% din bacterii.

Asa ca, nu uitati sa achizitionati tuturor prosoape hartie pliate V fold si orice at produs de pe acest site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *