Uncategorized

Implanturile dentare zigomatice

Când ai zâmbit ultima dată? Când a fost ultima dată când ai afișat un zâmbet de care să fii mândru în totalitate? S-ar putea ca acest lucru să se fi întâmplat cu foarte mult timp în urmă, nu-i așa? Nu te îngrijora. De aceea mă aflu aici, pentru a-ți vorbi despre o metodă eficientă și nu foarte costisitoare.

Despre ce este vorba? Sunt sigură că fiecare dintre noi ne-am confruntat măcar o dată în viață cu o problemă a dinților și aici mă refer la căderea lor. Dacă acum mulți ani, lipsa lor era de neînlocuit, în prezent, medicii specialiști, dintre care amintim și personalul Cris-Smile, au abordat o idee care să readucă acel zâmbet perfect pe fața fiecăruia dintre noi.

Permite-mi, te rog, să îți fac cunoscută o metodă benefică de înlocuire a dinților. Implantul dentar zigomatic. Acesta se definește ca fiind un implant special, cu o înălțime de la 35 până la 55 mm, de două ori mai lung decât implantul clasic, care pornește de la nivelul osului alveolar, străbate sinusul și se fixează în oasele zigomatice, adică în pomeți.

După cum am menționat și anterior, specialiștii cu experiență realizează cu succes această intervenție, care are, de asemenea, rezultate excelente. Și, totuși, mai există o întrebare. Cine poate beneficia, oare, de o astfel de intervenție?

Răspunsul la această întrebare poate fi destul de amplu, însă voi aminti, pe scurt, doar câteva idei esențiale care să ajută la înțelegerea informației.

Iată, așadar, cine poate beneficia de un tratament de acest fel:

– pacienții cu atrofie osoasă severă;

– pacienții care nu au suficient os pentru inserarea unor implanturi convenționale;

– pacienții care se confruntă cu mărirea în volum a sinusurilor maxilare;

– pacienții care nu mai prezintă os la nivelul maxilarului superior, respectiv cei care își doresc o dantură fixă;

– pacienții care își doresc să excludă intervențiile de adiție de os și sinus lift, acestea fiind etape esențiale ale unei intervenții cu implanturi dentare clasice;

– pacienții care își doresc să finalizeze tratamentul cu implanturi într-un timp cât mai scurt;

-pacienții care folosesc proteze dentare clasice și instabile, dar și aceia care întâmpină dificultăți în timpul masticației sau în timpul vorbirii;

Vizitează și tu cabinetul stomatologic Cris-Smile, chiar dacă ai impresia că nu mai există nicio soluție pentru a-ți readuce zâmbetul perfect din nou pe buze.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *