Uncategorized

Prosoapele de hartie incurajeaza economia

Teancurile de prosoape albe de bucatarie din bumbac au utilitatea lor si nu as putea renunta la ele. Evident ca am cateva si colorate, fiindca o oala fierbinte se ia de pe foc cu o carpa groasa, sa nu te frigi la maini si la fel se procedeaza cu o tava scoasa din cuptor. In unele dintre prosoapele acelea imaculate, 100% curate pun painea scoasa din cuptor la aburit. Am cateva special destinate acestui lucru, mai ales ca noua ne plac si cornuletele umplute cu gem si sa nu se intareasca, le aplicam acelasi tratament.

O alta parte din prosoapele immaculate si pufoase sunt folosite la stergerea mainilor, dupa ce le spalam temeinic sa ne pregatim de facut mancare, de servit cu mancare familia sau de spalat vase.

Ce ar fi ca de cate ori se intampla un accident in bucatarie sa folosesc aceste prosoape din bumbac 100% care au costat destul de mult?

Se sparge un ou. Sa tamponam locul respectiv cu prosop textil inseamna sa il aruncam in tomberon dupa ce ramane galben si apretat si sa cumparam altul in locul celui compromis. Sunt mult mai avantajoase prosoape hartie care sunt foarte ieftine, de unica folosinta si pe care ne permitem sa le aruncam la cos.

Cu banii dati pe un prosop din bumbac mare si de calitate, cumparam un bax de prosoape de hartie si asiguram necesarul acestor consumabile pentru 2-3 luni.

Sa zicem ca nu am spart un ou, ci am dat apa pe masa si tamponam usor pata cu prosopul din bumbac. Imediat dupa ce am facut acest lucru trebuie sa il spalam, cheltuiale fiind dubla:

-cu electricitatea care pune in functiune masina de spalat

-cu apa si detergentul implicate in procesul de spalare.

Prosoapele din hartie si cearceafurile din hartie sunt foarte ieftine si aduc in fiecare gospodarie economiile despre care v-am vorbit.

In plus, tin sa subliniez faptul ca este mult mai igienic sa ne stergem fiecare pe prosop pliat de hartie, apoi sa il aruncam, fiindca de pe prosopul din material textil pe care se sterg mai multi oameni se pot lua multe boli si multi microbi.

Tocmai de aceea la baie exista un prosop pentru fiecare membru al familiei si ca si cana sau periuta de dinti aceste obiecte nu sunt transmisibile.

Nu putem sa pretindem institutiilor sa asigure un prosop din bumbac fiecarui salariat sau persoane care utilizeaza toaleta, dar este obligatoriu sa treaca la categorie consumabile prosoape de hartie, care sunt mult mai igienice si economice.

Ar trebui sa existe Prosoape hartie pliate Expres Z fold,  in locurile publice, mai ales ca 160 de bucati costa 3.9 lei, iar intr-o cutie sunt 12 pachete.

Ca utilizatorul sa nu puna mana uda pe pachet si sa compromita mai multe servetele in acest fel, prosoapele pliate de hartie pot fi comandate impreuna cu Dispenser servetele pliate Xpress inox Tork, care este elegant si functional in aceeasi masura.

Nu stati pe ganduri, ci comandati acum produsele, fie pentru firma pe care o conduceti, fie pentru familie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *