Uncategorized

Frecventeaza cursurile a doua scoli importante simultan

Pentru o dezvoltare armonioasa din toate punctele de vedere oamenii au nevoie de cursurile a doua scoli foarte bune: facultatea aleasa dupa terminarea liceului si scoala vietii. Un om nu este complet, daca nu le finalizeaza pe amandoua fiindca una ii aduce pregatire academica teoretica, in timp ce cealalta pregatirea pentru luptele vietii.

Pentru prima iti faci dosarul cerut si te prezinti la admitere. Pentru a doua, te prezinti la interviul de angajari videochat Constanta , iar actele pentru cartea de munca le duci dupa aceea.

Poate un studio videochat sa te pregateasca pentru viata? Raspunsul este: intr-un mare fel!

In primul rand, te ajuta sa pui pe primul loc binele personal si sa faci abstractie de ce spun cei din jur. Abia cand lucrezi legal in sistemul videochat Constanta intelegi cat de mult pierzi in viata plecand urechea la etichetari negative. Ocupatia de model videochat este o meserie ca oricare alta cu exceptia faptului ca iti cere sa fii mereu pusa la punct in exterior, dar si in interiror.

Clientii nu stau de vorba cu o fata care nu este imbracata elegant, coafata si machiata corect si care nu stie sa ii atraga si sa le spuna ceea ce vor ei sa auda.

Ca model videochat esti mereu in garda sa te prezinti la superlativ in fata clientilor si ai mare grija sa nu imbatranesti, sa nu te uratesc, sa nu intri in conul acela de penumbra al delasarii. Ce vrei provocare mai mare ca aceasta?

Ce ucruri utile pentru viata inveti aici, in afara de cel mai pretios si anume de a avea grija de tine?

Inveti sa ai pretentii sa ti se plateasca in mod cinstit munca. Pe piata de munca din Romania numai fetele din sistem primesc salarii de mii de euro lunar, unele ajungand la venituri de zeci de mii. Avand atat de multi bani, te formezi sa investesti eficient, sa iti asiguri viitorul. Toate modelele videochat au case sau apartamente in zone rezidentiale, dotate ultramodern, conduc masini sport, au conturi in banca grase, bijuterii, haine elegante si tot ceea ce isi doresc. Paralel cu munca in studio, ele isi continua studiile constiente fiind de importanta unei diplome de licenta.

Tot aici invata ca viata este unica si trebuie traita la cote maxime. Nimic din ceea ce nu dauneaza nu trebuie sa iti refuzi. Mergi in excursii exotice, sa cunosti lumea, du-te la teatru, la film si la spectacole si fa cate schimbari vrei in infatisarea ta, mai ales la tinerete fiindca mai tarziu le faci degeaba!

Fii isteata si fa paralel cele doua scoli sa nu ramai repetenta in viata, altfel te vor intrece toate colegele de clasa! De multe ori trebuie sa iti obligi norocul sa vina la tine.

Nu iti trebuie studii superioare sau experienta, fiindca angajatorul este intelegator si stie ca priceperea se capata in timp, ai nevoie doar de atitudine si de pofta de a reusi in viata.

Prezinta-te astazi la interviu, sa incepi serviciu de maine si sa lasi in urma toate lipsurile cu care te confruntai! Hai, fii fata isteata si urmeaza cele mai importante scoli simultan!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *