Uncategorized

Hepy.ro – ambasadorul distractiei

Pentru cei care cunosc site-ul Hepy.ro, sigur stiu ca acesta este un site cu jocuri online dedicate copiilor. Dar, cateodata, cand nu am ce face, mai fac si eu cate o vizita pe acest site, pentru ca imi place sa joc jocuri friv pentru copii. Probabil multi deja va spuneti, in gand, ca am dat in mintea copiilor. Se prea poate, dar asta pentru ca si eu, copil fiind, am crescut cu aceste jocuri si acum simt ca nu mai pot sa ma despart de ele. Este ca si cum s-a creat o legatura, o conexiune spirituala intre mine si aceste jocuri, care mereu mi-au captat atentia.

Hepy.ro a fost (si inca este) pentru mine ambasadorul distractiei, atunci cand plictiseala a pus stapanire pe mine. Acest lucru se datoreaza numarului mare de joculete pentru copii, care sunt disponibile pe site si care nu mi-au dat timp sa ma plictisesc de ele. La cat de multe sunt, va dati seama ca am timp sa le incerc pe toate, sa descopar ce si cum. Partea buna este ca, in prezent, stiu cum sa imi tin verisorii mai mici ocupati, atunci cand vin in vizita pe la mine: pur si simplu aprind calculatorul, intru pe Hepy.ro la sectiunea jocuri friv pentru copii, si ii las sa se joace, cu randul.

As putea spune ca este un fel de ‘’dadaca’’, ce ii tine locului, astfel incat sa nu fiu nevoita sa stau eu cu ochii pe ei. In plus, asa sunt si mai cuminti, nu alearga prin casa si nu fac un adevarat dezastru natural, acolo pe unde trec (asta este un secret pe care il impart cu cei care au copii mici sau pentru cei care fac pe dadaca la copiii altora). Si nu va faceti griji – Hepy.ro este un site sigur si are jocuri sigure, care respecta limitele bunului simt. Nimic dubios, mai pe scurt, 100% sigur!

Va plictisiti si nu stiti ce sa faceti, ca s ava treaca timpul mai placut? Uitati de varsta, de jucati jocurile disponibile pe Hepy.ro! O sa va distrati cu siguranta (si vorbesc din experienta)! In plus, fiecare din noi are cate ceva pentru jocurile online, indiferent de natura acestora – este vorba doar de activitatea in sine, care ne face timpul mai placut, mai amuzant si mai distractiv. Mana sus, cine crede ca jocurile online sunt ideale, indiferent de varsta (nu va sfiiti, ca nu aveti motive)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *