Uncategorized

Carti pentru prescolari

A alege o carte pentru prescolari pare a fi, la prima vedere, ceva extrem de simplu. Insa, in realitate nu este un lucru usor, pe care ar trebui sa il tratam cu indiferenta. Trebuie sa tinem cont de varsta celui mic precum si de alte criterii. Prescolarii iubesc cartile care au un text cu rima si repetitii multe. Le plac cartile cu actiune predictibila si cu multe imagini extrem de usor de asociat cu textul in sine. Textele nu trebuie sa fie complexe ca si fir al actiunii. Cel mai indicat este sa alegeti o carte ce nu are mai mult de unul sau doua paragrafe pe pagina.

Copiii adora, de obicei, o carte pentru o perioada mai lunga. Este un lucru des intalnit, insa ar fi bine sa ii incurajati sa citeasca (sau sa li se citeasca) si alte carti. Daca copilul iubeste cartile cu zane puteti sa ii strecurati si o carte cu dragoni si pirati. Cu siguranta nu se va supara. Cel mai indicat ar fi ca, atunci cand ii cumparati o carte, sa o alegeti impreuna cu el.

 

De exemplu, la magazinul online Dwyn exista o gama variata de carti de copii – Usborne, de unde puteti alege numeroase titluri ce il pot incanta pe cel mic. Aceste carti sunt scrise in conformitate cu mintea copiilor si cu felul in care acestia percep anumite lucruri. Cartile au subiecte de interes, din orice domeniu.

Pentru piticii care adora animalele domestice, puteti achizitiona Glasuri veselele – Animalele de la Ferma. Sunt povesti cu animalutele de la ferma. In plus, cartea este interactiva, avand sunete realiste ale acestor animalute. Cei mici vor fi extrem de incantati sa descopere aceasta carte minunata, realizata intr-un mod extrem de frumos.

O alta carte pe care cei mici o vor adora este Istet de mic- Toate cunostintele necesare 3-4 ani. Este, de fapt, un caiet de lucru este ideal pentru cei care vor ca cei mici sa aiba cat mai multe cunostinte. Conține 88 de fise simple si distractive, concepute pentru a facilita un proces de invatare interactiv, prin joc si amuzament. Are peste 110 de autocolante, cu ilustratii atractive si teme amuzante, care il incurajeaza si il stimulează pe copil. La finalul cartii mai este si o mica povestioara si multe alte surprize.

Asadar, la Dwyn puteti achizitiona cele mai interactive si distractive carti pentru prescolari. Accesati acum site-ul si cel mic va fi, cu siguranta, multumit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *