Uncategorized

Antica Hair Studio – Tratamente SPA pentru corp

Poate ca fiecare persoana care cunoaste ce inseamna relaxarea intr-un salon de infrumusetare  de tip SPA, doreste sa gaseasca un salon al lui, unde ii sunt oferite complexe de proceduri SPA la un pret accesibil si cu un serviciu bun. Cel mai recomandabil salon de infrumusetare de tip SPA, este Antica Hair Studio, unde iti sunt oferite servicii de coafor , frizerie, manichiura, pedichiura, cosmetica faciala, make up, micropigmentare, masaj. De obicei, masajul este precedat de un complex de proceduri de curatare a pielii. Mainile capabile ale unui terapeut de masaj, ofera o atmosfera relaxanta in parfumul de ulei aromat, si,  toate acestea permit atingerea efectului in trei directii simultan – psiho-emotional, estetic si terapeutic. Aceasta nu este o lista completa a serviciilor care pot fi incluse in ritualul de ingrijire a corpului. Dupa prima sesiune, vei simti efectul benefic al procedurilor si vei dori sa vii din nou. Tratamentele SPA regulate iti vor face corpul nu numai frumos, ci si mai sanatos.

Programe  SPA complexe

Acum, in salonul de infrumusetare Antica Hair Studio se practica nu numai proceduri separate pentru corp, par sau fata, ci si programe complete de ingrijire de tip  SPA: rejuvenare, slabire, anti-celulita, curatarea corpului si obisnuite: ritualuri romantice cu masaj cu uleiuri, realizate cu profesionalismul maestrilor. Desigur, astfel de programe sunt o adevarata placere, iar beneficiile sunt pe masura. Este posibil, in mod conditionat, sa impartim clasele saloanelor de infrumusetare in trei segmente: economice, mijlocii si premium. Fireste, specialistii unui salon coafura Bucuresti , ofera o atentie speciala clientilor, deoarece sunt specialisti instruiti in scoli de prestigiu ale frumusetii. In clasele economice si cele de mijloc, se folosesc produse cosmetice mai ieftine. In salonul de infrumusetare de tip SPA se folosesc produse cosmetice de cea mai buna calitate de la branduri celebre, ceea ce face ca acest salon sa fie unul dintre liderii de piata in domeniul frumusetii.

Increderea in sine

Astazi, frumusetea reprezinta increderea in sine, succesul in viata, realizarea rezultatelor. In plus, acest lucru este la fel de important atat pentru femei, cat si pentru barbati in mod egal. Cuvantul SPA provine din abrevierea latina SPA-sanus per aquam, care te ajuta sa te relaxezi si sa uiti de agitatia zilnica si de problemele de zi cu zi, eliminand astfel stresul, imbunatatind metabolismul si normalizand circulatia sangelui. Dupa procedurile SPA, o persoana infloreste, devine viguroasa, vesela si capata o buna dispozitie.

Procedura SPA ofera un efect pozitiv asupra sistemului nervos, imbogateste corpului cu substante benefice, deoarece uleiurile esentiale penetreaza repede pielea si sunt raspandite in sange. De asemenea, efectul de masaj este prelungit, deoarece uleiurile esentiale isi continua activitatea timp de mai multe ore, ajutand la ameliorarea oboselii, la imbunatatirea performantei si la prevenirea oboselii, eliminarea  stresul psiho-emotional si conditiile stresante, care sunt atat de multe in viata moderna si care se reflecta negativ asupra organismului. Cu tratamente Spa oferite la salonul de infrumusetare Antica Hair Studio, viata va fi mult mai usoara pentru persoanele sensibile la conditii meteo nefavorabile si, de asemenea, vor scapa de insomnii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *