Uncategorized

Biomania.ro – Un magazin bio cu rezonanta

Un magazin bio online, este o alegere excelenta pentru cei care vor sa scape de anxietate. Ii ajuta sa faca fata simptomelor  de boala si sa-si imbunatateasca starea de spirit, mai ales inainte de culcare. Bauturile bio cumparate din magazinul online biomania.ro  ajuta, de asemenea, in tratamentul stresului si are un efect benefic total asupra sistemului nervos central. Toate componentele sale sunt complet inofensive, nu au efecte secundare si nu dau dependenta. De asemenea intr-un magazine bio online, precum biomania.ro, poti gasi cereale bio, biscuit bio, fructe bio, produse bio de baza, produse bio dietetice, combinand excelent functiile biologic active cu proprietatile vindecatoare ale ingredientelor naturale. Cu aceste proprietati unice sunt caracterizate si bauturile bio facute exclusiv din materii prime naturale si ecologice. Sunt foarte usor de utilizat – deoarece bauturile bio din magazinul online se pot bea atat fierbinti, cat si reci.

Isola Bio

Timp de peste treisprezece ani, producatorul italian Isola Bio , s-a dedicat conceperii bauturilor bio naturale pentru clientii sai si respectarii echilibrului naturii. Isola bio este  specializata in producerea bauturilor organice din fructe si din cele mai pretioase cereale. Se foloseste o metoda exclusiva si patentata, care mentine toata aroma si valoarea nutritiva a materiilor prime. Isola Bio este un brand organic alternativ in Italia si in intreaga Europa. Bauturile Isola bio sunt obtinute din ovaz selectat, nuci caju, ananas, portocale etc. Are un gust placut dulce cu note blande de lapte. Potrivit ca aliment vegan si pentru persoanele cu intoleranta la lactoza. Metoda speciala de preparare a bauturii mentine toate avantajele cerealelor sau fructelor intregi, cele mai valoroase cereale. Fibrele sale scad nivelul colesterolului din sange, iar fructele si boabele contin multe minerale. Poate fi consumat fierbinte sau rece, folosit ca inlocuitor pentru lapte cu fulgi si musli, adaugat in ceai, cafea si cocktail-uri.

Bautura bio din caju si cocos

Bautura bio din caju si cocos  te ajuta sa te trezesti dimineata senin, energic si ferm si te face sa ai, ceea ce se poate numi o zi buna zi. Bautura bio din caju si cocos

este de asemenea 100% organica, bio vegetala si buna pentru tine si toata familia ta si  face ca ziua sa fie perfecta. Bautura bio este amestecul perfect delicios si dulce exotic. Un amestec fara gluten care uneste doua tendinte fierbinti preferate de consumatori, cu un gust incredibil si o textura curata. Este ideala si pentru cocktailuri, shake-uri dupa orele de sport, retete exotice si deserturi.

Bautura migdale fara zahar

Bautura  migdale fara zahar  este foarte versatila, astfel incat poate fi utilizata pentru a pregati multe feluri de mancare vegan, dulce si savuroasa si nu contine zahar. Poate fi folosita cu succes de cei care sufera de diabet si pentru shake-uri de legume si fructe. De asemenea, este recomandata in reteta pentru budinca cu chia, deoarece gustul lor se combina bine. Daca vrei sa bei ceva cald, se poate incalzi cu turmeric, scortisoara si miere. Daca vrei sa experimentezi in bucatarie, ar trebui sa o folosesti atunci cand coci placinta cu dovleac. Bautura  migdale fara zahar si fara gluten este fabricata din migdale, care sunt foarte apreciate pentru continutul de nutrienti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *