Uncategorized

TENDA anunta un nou parteneriat in Romania: ABN Systems International devine distribuitor oficial

Bucuresti, 13 martie 2019 – Tenda, unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente pentru retea, isi consolideaza prezenta pe piata romaneasca prin incheierea unui nou parteneriat de distributie cu compania ABN Systems International, specializata in distributia unei game largi de sisteme de telecomunicatii profesionale, echipamente IT si solutii integrate.

Parteneriatul, activ incepand cu luna februarie a acestui an, vizeaza distribuirea gamelor de produse si solutii Tenda destinate utilizatorilor de acasa si birourilor de mici dimensiuni (SoHo), de la routere si sisteme de tip mesh inteligente, precum Nova MW6, MW5 si MW3, la extendere si adaptoare Wi-Fi, powerline, switch-uri sau camere IP.

“Ne propunem sa aducem mai aproape de clientii nostri solutiile si produsele Tenda pentru a le oferi posibilitatea de a se bucura de acces rapid la Internet, acoperire WiFi extinsa si conexiuni stabile, fara intreruperi. Alaturi de noul partener de distributie, ABN Systems International, extindem oferta noastra de solutii SoHo cu produse de calitate, bazate pe tehnologii avansate ce ofera performante de top, accesibile, potrivite pentru fiecare necesitate.” – a declarat Yason Si, Regional Manager TENDA Balkans.

“Unul dintre obiectivele companiei este sa urmareasca constant necesitatile pietei si sa identifice segmentele lipsa astfel incat sa oferim solutii complete, la un nivel ridicat de performanta. Nevoile clientului final sunt din ce in ce mai complexe, iar prin parteneriatul cu Tenda, ne propunem sa satisfacem cererea, in crestere, a canalului nostru de distributie, cu solutii si echipamente destinate segmentului SoHo.” – a declarat George Barbu, CEO ABN Systems International.

Despre TENDA

Fondata in anul 1999, compania Tenda Technology este recunoscuta ca furnizor de top al dispozitivelor si echipamentelor pentru retea. Tenda detine doua centre de cercetare-dezvoltare in Shenzen si Chengdu, China, cu peste 1000 de angajati, un centru de productie cu 2500 de angajati si o noua baza operationala cu o suprafata de 120.000 mp. Portofoliul Tenda cuprinde dispozitive destinate retelelor de acasa si pentru afaceri, routere, sisteme mesh, extendere, adaptoare, dispozitive powerline, dispozitive pentru retele mobile, camere IP, switch-uri, dispozitive CPE broadband etc.

Cu sediul central in Shenzhen, China, Tenda si-a extins aria de afaceti pe piata internationala, deschizand 10 reprezentante si 50 de birouri. Tenda este prezenta cu produsele sale, prin intermediul canalelor de distributie, in peste 100 de tari si la sfarsitul anului 2016 vanzarile totale ale companiei se ridicau la peste 700 milioane USD.

Despre ABN SYSTEMS INTERNATIONAL

Infiintata in anul 2002, compania ABN Systems International este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de distributie din Romania. Compania este specializata in furnizarea unei game largi de sisteme de telecomunicatii profesionale, echipamente IT si solutii integrate: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice, accesorii GSM, electronice si electrocasnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *