Uncategorized

Astazi am vizitat site-ul unei firme funerare specializate in repatriere decedati de top

Cand navighezi pe internet, nu intri numai in zonele in care ai nevoie de ceva. Eu asa fac. Este ca si cum as vrea sa imi rezerv un circuit prin tara sau prin lume si nu-l aleg acum, ci mai intai analizez oferta, compar preturile si trec in revista oportunitatile.

Sunt momente in care imi imaginez situatii de viata, unele mai vesele, altele triste, dar realiste si caut solutii virtuale care sa ma ajute.

Cand au fost atentate in lumea intreaga, mi-a sarit inima de teama si mi-am zis: „Rudele mele sunt raspandite in toata lumea, ce as face, daca as primi trista veste ca si ele sunt printre victime?”

Nu-mi place sa fiu pesimista, ci doar prevazatoare, de aceea am facut zilele trecute un popas pe site-ul unei firme specializate in repatriere decedati Anglia si din alte tari din intreaga Europa.

M-au cucerit imaginile de fundal, fiindca erau tematice, dar aduceau multa liniste in sufletele vizitatorilor. Mai intai am vazut flota funerara, numeroasa si impunatoare: masini sobre si elegante si grozav de curate. Am incercat sa le numar, dar nu am reusit.

 

Asta inseamna ca ei pot trimite in orice moment masina dupa un decedat roman, care s-a stins intr-o tara a Europei, unde s-a dus sa manance o bucata de paine mai alba, pe care sa o castige mai usor.

Au destule masini sa faca fata tuturor cererilor, iar acestea sunt pregatite in orice moment sa plece, unde este nevoie.

Apoi, cand flota dispare, fiindca fundalul este animat, un cimitir linistit si ingrijit, cu multe cruci ii ia locul. Nu este imaginea cimitirului care infricoseaza, ci acel acasa spre care ne vom indrepta toti la timpul potrivit. Razele rosii ale soarelui care se pregateste sa apuna invaluiesc in mod egal crucile.

Dupa explicatia scrisa cu majuscule: TRANSPORT FUNERAR INTERN SI INTERNATIONAL se afla un formular de contat pe fond verde cu indemnul: Solicita oferta!

S-au gandit admirabil la ochii aceia rosii de plans, care vad incetosat, la mainile care tremura deznadajduite, la mintea stoarsa de orice idee si au facilitate rezervarea serviciilor de repatriere decedati din intreaga Europa.

Serviciile sunt prezentate detaliat si consider ca multumesc prin complexitatea si calitatea lor si pe cel mai exigent apartinator.

Lista cuprinde:

-consiliere gratuita. Familia indurerata trebuie sa stie de la inceput: pretul, cum decurge repatrierea, ce trebuie facut pas cu pas ca decedatul sa se reintoarca acasa.

-intocmirea dosarului de repatriere care contine acte importante, fara de care mortul nu ar pleca la acest drum lung. Si traducerile obligatorii intra in pretul repatrierii.

-sicrie corespunzatoare normelor europene de diferite marimi, care nu pot fi cumparate din alta parte

-punerea la dispozitie  a masinilor spaciale, de lux, conduse de un sofer responsabil si politicos. In pret intra si combustibilul, chiar daca vorbim de o cantitate mare fiindca se parcug mii de kilometri.

-spalarea, toaletarea, imbalsamarea, imbracarea si asezarea in sicrie a defunctului. Si manipularea sicrielor intra in pret si ar fi dificil de realizat de catre familie, fiindca acestea sunt foarte grele.

Am citit si comentariile de multumire ale clientilor si am inteles ca trebuie sa imi notez datele acestei firme pentru orice eventualitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *