articol blog comunicat de presa

Tipuri de manichiura in trend pentru mirese

Cand esti mireasa ai o multitudine de decizii de luat in ceea ce priveste decorul salii nuntii si culorilor integrate in eveniment, legate de rochia de mireasa si alte detalii ce formeaza constructia pe care ti-o doresti. De asemenea manichiura si pedichiura fac parte din ansamblul crearii imaginii dorite. Alegerea acestora poate sa fie dificila si te poti intreba care sunt cele mai ravnite unghii in acest moment.

Iata cateva dintre variantele pe care le poti alege, ghidandu-te dupa preferintele tale si ceea ce vrei sa exprimi:

  1. Unghiile cu aplicatii

Cand mergi la un salon manichiura poti sa lasi pe seama specialistilor alegerea decorului pentru unghii. Ei se ocupa de asezarea pe unghii a unor mici perlute, pietricele, foite colorate sau miniaturi pentru a putea crea niste unghii spectaculoase. Manichiura de acest tip iese in evidenta si te va face sa te simti a fi speciala in ziua nuntii. Toate pozele vor surprinde manichiura pentru ca va fi frumoasa si va avea o structura mica in relief de cele mai multe ori. Astfel incat va atrage toate privirile. Daca micile aplicatii sunt si stralucitoare, manichiura va suprinde lucirile date de lumina de fiecare data cand te misti si va adauga un plus de glam intregii tinute.

  1. Unghiile tip dantela

O alta varianta de unghii populare intre mirese sunt cele tip dantela. Acestea sunt realizate pe un fundal bej sau o nuanta deschisa de roz pudrat. Pe deasupra sunt construite linii tip dantela sau sunt aplicate stickere cu aceasta imagine. Apoi sunt lacuite si uscate. Ele sunt delicate, oferindu-ti o varianta de manichiura feminina, clasica si eleganta.

  1. Unghiile cu scris

In trendul actual gasesti si unghiile cu scris, ce pot sa fie personalizate si pot sa fie cu mesaje importante pentru tine. Se pot pune litere sau cuvinte pe una dintre unghii sau pe toate, in functie de preferinte, iar semnificatia poate sa te ajute sa te simti speciala in acea zi. De la clasicul cuvant folosit, pana la mici abrevieri, totul poate sa fie extrem de special pentru tine sau familia ta.

  1. Unghiile foarte lungi

Unghiile foarte lungi sunt posibile cu tehnologia de ultima generatie, care permite posibilitatea constructiei lor, chiar daca in mod natural nu poti avea unghiile de marimea pe care ti-o doresti. In functie de dorintele tale, poti opta pentru o manichiura alba, french, cu aplicatii sau chiar colorata si vesela. Se pot personaliza modelele in functie de tema nuntii si de modelul rochiei de mireasa. Daca ai o rochie clasica poti sa optezi si pentru o manichiura asemanatoare, iar daca alegi o varianta moderna poti sa iti adaptezi manichiura in acelasi stil.

Cand mergi in cautarea locului perfect pentru a face manichiura sau pedichiura pentru nunta si vrei sa ai parte de profesionisti in domeniu, poti sa vizitezi Salon Antica Studio, care iti ofera atat un loc pentru infrumusetare tip SPA, cat si un loc al reconstructiei imaginii personale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *