Uncategorized

Incearca-le si vei fi surprins!

Zi de zi ni se va aminti ca ziua de ieri nu a fost ca astazi si ca cea de maine nu va fi nici ea la fel. Trebuie sa traim clipa ca si cum ar fi ultimul moment din viata noastra, pe fondul unei necunoscute supreme. Si, oricat de mult ne-am dori, nu putem prezice viitorul, dar ne putem bucura de toate aceste clipe unice pe care sa le transformam in experiente inedite. Si, oricat de stranii ar putea parea anumite experiente, exista pe lumea asta o serie de lucruri si trairi pe care ar trebui sa le incercap cu totii macar o data in viata.

Poate ti s-a intamplat si tie de zeci de ori sa spui “NU”, cand poate ai fi vrut sa zici “DA” sau poate ai fi fost curios/curioasa sa incerci anumite lucruri. Plecand de la premiza de mai sus, te incurajezi sa incerci macar o data fiecare lucru mai aparte, sa iesi din starea de monotonie si din obisnuinta surprizelor cu care esti deja obisnuit(a). Iti propun in acelasi timp sa incerci cateva experiente inedite, dintre care amintim existenta unor jucarii sexuale.

 

Si daca tot le-am mentionat, sa discutam putin mai in detaliu si despre ele. Sunt privite cu reticenta, insa capata tot mai mult teren in zilele noastre. Jucariile sexuale nu sunt cu nimic mai prejos fata de alte lucruri utilizate frecvent in rutina zilnica. Dimpotriva! Astfel de vibratoare lovense au fost concepute special pentru persoanele care nu se simt satisfacute sexual, pentru partenerii care nu reusesc niciodata sa se instaleze pe deplin cu trupul si mintea intr-un act sexual, cat si pentru cuplurile indraznete orientate catre experiente noi care mentin noutatea in viata intima.

Exista vibratoare atat ideale pentru doamne, cat si jucarii sexuale pentru domni. Prezentul ne pune la dispozitie varii jucarii sexuale si experiente tot mai interesante care merita sa fie descoperite.

 

In acelasi mod, tot la capitolul experiente extreme, nu ar strica sa incerci un zbor cu parapanta, sa zbori cu parasuta, sa gatesti, sa stai in club pana tarziu, etc. Indrazneste sa incerci lucruri noi,, extreme sigure si sa te bucuri de fiecare clipa in afara confortului zilnic. Vei fi surprins(a)!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *