articol

Aranjamente florale pentru nunta

Daca ai gasit partenerul perfect si ideal alaturi de care sa poti pasi in taina casatoriei, cu siguranta ca ai inceput si pregatirile pentru nunta. Nu ne indoim ca ai cele mai frumoase invitatii de nunta si ca tinuta perfecta este fara doar si poate a ta. Lumanarile stralucesc asupra invitatilor si a voastra, primul dans e inconjurat de lumini fabuloase, iar invitatii te privesc ca pe o printesa si iti zambesc cu dragoste si daruire. Sa vedem ce face ca nunta ta sa straluceasca. Ei bine, se pare ca aranjamentele pentru nunta sunt cele care dau o stralucire aparte fiecarei nunti in parte.

Incepand de la lumini, pana la aranjamentele florale si continuand cu coronita pe care unele mirese aleg sa o poarte. In ceea ce priveste aranjamentele pentru nunta, poate fi adesea usor greu sa le alegi pe cele potrivite. Sa vedem in continuare care sunt criteriile esentiale de care trebuie sa tii cont, in alegerea aranjamentelor perfecte.

Tematica

Tematica are un rol important, intrucat florile trebuie sa fie alese in stransa legatura cu aceasta.

De exemplu, daca iti doresti o nunta in aer liber, recomandat este sa optezi pentru flori in cadrul carora predomina verdeata.

De asemenea, in ultima perioada nuntile sunt realizate cu ajutorul florilor de ultima generatie, luxuriante si stralucitoare, cum ar fi trandafirii rosii, albi, sau o combinatie dintre aceste doua minunate flori, acompaniate de florile elegante plasate atat in cadrul meselor, cat si la intrare. Si, de ce nu, un loc plin cu flori in care mirii sa poata face diverse poze cu invtatii.

Culorile florilor au semnificatii aparte, iar fiecare floare are propria vibratie. Orice nunta este impecabila atunci cand este aranjata cu flori colorate si multa verdeata. De acest lucru se va ocupa intotdeauna un specialist, intrucat stie cu exactitate ce tehnici sa utilizeze pentru ca nunta ta sa fie una de vis. De exemplu, Ok Flora dispune de un personal specializat care iti poate indeplini orice dorinta si poate face ca nunta ta sa fie una de vis. Asadar, nu pierde nici o ocazie,  Ok Flora fiind mereu la dispozitia ta.

Aplica povestea ta in cadrul nuntii

Cum te-ai intalnit cu viitorul tau sot? Ce ai zice daca in cadrul nuntii voastre aduci in prim plan modalitatea in care v-ati cunoscut? Ce ai zice daca printre aranjamentele florale pe care le alegi pentru nunta sa existe o amintire cu voi doi? Daca florile din ciocolata iti surad, atunci da drumul imaginatiei si alegere exact ceea ce iti place. Ok Flora este mereu la dispozitia ta.

Cu siguranta ca planificarea unei nunti este un lucru realmente dificil si adesea stresant, insa finalul va fi fara doar si poate unul de poveste, mai ales daca te ocupi personal de organizarea intregului eveniment. Orienteaza-te catre aranjamente florale care sa reuseasca sa te scoata din tipar, atat pe tine, cat si intreaga nunta. Alege culori delicate in combinatie cu altele indraznete, alege decoratiuni din flori care sa intregeasca imaginea impecabil.

Ok Flora este alaturi de tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *