articol

AOC lansează monitoare entry-level, cu design fără ramă pe 3 laturi

AOC lansează trei noi monitoare entry-level din seria B2. Cele 3 monitoare au dimensiuni de 21.5, 23.8 respectiv 27 inchi și se bucură de un design fără ramă pe 3 laturi, de rezoluție Full HD (1080p), profil ultra subțire și spate cu suport pentru montare VESA. Monitoarele oferă unghiuri de vizualizare largi (178°), ceea ce garantează o reproducere a culorilor neschimbată indiferent de unghiul din care sunt privite. Modelul de 21,5” 22B2H folosește un panou VA cu un negru profund și culori vibrante, în timp ce modelele de 23,8” 24B2XH și 27” 27B2H sunt echipate cu panouri IPS cu o reproducere excelentă a culorilor iar intrările VGA și HDMI 1.4 permit conectarea cu usurintă. Toate cele trei modele sunt potrivite pentru biroul oricărui utilizator ce este în căutarea unui monitor ce oferă un raport calitate-preț foarte bun.

AOC 24B2XH: Subțire și accesibil

Funcții utile la un preț foarte bun

Monitoarele din seria B2 de la AOC oferă un set solid de caracteristici: rezoluție Full HD (1920×1080), culori apropiate de realitate ale modelelor IPS (24B2XH și 27B2H) și contrastul impresionant pe care îl oferă modelul cu ecran VA (22B2H). Monitoarele din seria B2 se potrivesc în orice mediu, fie că este vorba de utilizare casnică, vizionare de filme și seriale sau sesiuni de gaming ocazional. Toate aceste monitoare au rată de refresh de 75 Hz, afișând cu 25% mai multe cadre în fiecare secundă decât un monitor obișnuit de 60 Hz.

Subțire și performant

În ciuda faptului că sunt modele entry-level, aceste monitoare beneficiază de un design fără ramă pe 3 laturi, dând impresia unei imagini care plutește. Un astfel de design elegant permite creșterea productivitătii prin setup multi-monitor, fără o ramă care separă monitoarele și care poate distrage atenția utilizatorului.

Tehnologie si compatibilitate

Toate cele trei modele din seria B2 sunt echipate cu intrări VGA și HDMI, plus ieșire pentru căsti. Aceste caracteristici permit calculatoarelor vechi care incă folosesc VGA sa fie conectate și modernizate cu un ecran excelent. Mai mult decât atât, device-urile moderne, cum ar fi desktop-urile sau laptop-urile, DVD sau Blu-ray playere-le, consolele de jocuri și diverse alte dispozitive pot fi ușor conectate prin HDMI. Tehnologiile utile nu se opresc aici – seria B2 de monitoare folosește tehnologia FlickerFree, care elimină pâlpâirea prin utilizarea curentului continuu în loc de PWM (Pulse Width Modulation) atunci când se ajustează nivelul de luminozitate. Această tehnologie previne durerile de cap și oboseală ochilor. În plus, în condiții de lumină scăzută, modul LowBlue reduce emisia monitorului de lumina albastră cu potențial dăunător.

Seria B2 de la AOC va fi disponibilă din luna februarie: AOC 22B2H la prețul recomandat de 469 lei, AOC 24B2XH la 519 lei și AOC 27B2H la 709 lei.

Mai multe informații și specificații tehnice:

https://eu.aoc.com/en/monitors/22B2H

https://eu.aoc.com/en/monitors/24B2XH

https://eu.aoc.com/en/monitors/27B2H

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile de top la nivel mondial pe piața de monitoare. Monitoarele de înaltă calitate, ergonomice, inovatoare, cu un designul atractiv și materialele prietenoase cu mediul înconjurător, precum și prețul competitive reprezintă motivele pentru care tot mai mulți consumatori și partenerii de distribuție au încredere în AOC. AOC oferă monitoare care se potrivesc fiecărui tip de utilizator, fie pentru utilizare profesională, acasă sau de divertisment. AOC este o filială a TPV Technology Limited, cel mai mare producător de ecrane LCD.

http://eu.aoc.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *