articol

 Grecia o destinaţie de vis pentru vacanță

Grecia este una dintre cele mai apreciate destinații de vacanță din Europa, în special datorită difersității.  Aici poți găsi totul; de la plaje incredibile și biserici spectaculoase, până la orașe bogate de cultură și mâncare delicioasă.

Grecia nu este doar o destinație frumoasă, cu peisaje deosebite, cu o arhitectură distinctă și mâncarea incredibilă, ci este și foarte accesibilă. Ofertele de cazare Grecia sunt nenumărate iar oameni din întreaga lume călătoresc în Grecia pentru faimoasele insule, pentru soare și orașele sale încărcate de istorie.

Lucruri de văzut și de făcut în Grecia

Explorați trecutul

Grecia este locul în care a început civilizația elenă antică și oriunde te-ai întoarce, vei găsi ruine vechi de mii de ani. Începeți la Atena cu muzeele, Acropola și ruinele din jur (Agora este minunată), apoi porniți să explorați ruinele Delphi, Sparta și Creta. Dacă iubești istoria, vei iubi Grecia.

Bucuraţi-vă de soare în Corfu

Grecia are o mulțime de insule, însă însoritul Corfu de pe coasta de vest a Greciei este, de asemenea, un loc bun pentru a vă bucura și de plajă. Este o destinație populară şi cu ofertele actuale pentru charter Grecia 2020 este mult mai uşor să ajungeţi pe insula Corfu.

Mergeţi în Santorini

Deși este una dintre numeroasele insule grecești, mulți consideră că Santorini este cea mai spectaculoasă. În afară de peisajul frumos și prezența vulcanică, este un loc uimitor pentru camping pe malul mării, tururi vinicole, scufundări și multe altele. Ofertele de cazare Grecia nu lipsesc, astfel încât să vă puteţi bucura pe deplin de frumuseţea insulei.

Alegeţi Creta

Insula Creta atrage o mulțime de turiști anual prin frumuseție sale, fiind și cea mai mare insulă din Grecia. Este o insulă care are totul. Munți înalți, plaje deosebite şi peisaje care vă taie respiraţia. În Creta veți găsi unități hoteliere de lux, apartamente și camere de închiriat, care în combinație cu ospitalitatea exemplară a oamenilor, creează condiții idilice pentru vacanțe de neuitat. Vacanțele în Creta sunt accesibile, asta datorită faptului că există o multitudine de chartere şi oferte de cazare pentru toate buzunarele.

Insula Evia – o destinaţie de vis

Insula Evia este una dintre cele mai apropiate de Atena și totuși este una dintre cele mai necunoscute. Totuşi, există multe oferte de cazare Grecia şi insula Evia a fost și rămâne o destinație populară pentru vacanța de vară.

Exploraţi plajele din Halkidiki

Halkidiki este una dintre cele mai bune destinații pentru vacanțele de vară. Există nenumărate oferte de cazare din care puteţi alege. Plajele din Halkidiki vă așteaptă să le explorați. Bucurați-vă de soare și trăiți o experiență de neuitat cu familia.

În timpul vacanței, vă recomandăm să vizitați plajele frumoase din zonă, cum ar fi Glarokavos din Pefkohori. Bucurați-vă de barurile plajelor din Paliouri, stațiunea Sani, plaja Ai Giannis, Spathies din Sithonia, Tristinika și Toroni, exotica faimoasă plajă Kavourotripes, plaja Karidi din Vourvourou și restul celor 52 plaje care deţin certificatul Blue Flag din Halkidiki.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *