comunicat de presa

RAZER SE ANGAJEAZĂ SĂ OFERE UN SUPORT DE 50 MILIOANE DE DOLARI PARTENERILOR DE AFACERI PE DURATA LUPTEI ÎMPOTRIVA COVID-19

Bazându-se pe ecosistemul său unic, Razer va folosi Razer Gold, Razer Fintech și zVentures să-și ajute partenerii de afaceri pentru a reduce efectele negative ale pandemiei de COVID-19.

BUCUREȘTI, 15 aprilie 2020 – Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, s-a angajat să ofere suport partenerilor de afaceri deja existenți și potențiali, pe durata situației economice dificile cauzate de pandemia de  Coronavirus 2019 (COVID-19).

Razer va oferi un buget de până la 50 de milioane de dolari în 2020, prin intermediul celor trei ramuri ale ecosistemului său financiar: Razer Gold, Razer Fintech și zVentures. Bugetul va fi împărțit între acești trei piloni sub forma de contribuții financiare, suport pentru fluxul de numerar și investiții. Inițiativa va asigura afacerilor partenere acces și la ecosistemul unic de hardware, software și servicii dezvoltat de Razer, care se poate mândri cu peste 80 de milioane de utilizatori înregistrați din întreaga lume. Razer speră să obțină un impact pozitiv asupra domeniului de afaceri prin alianțe și parteneriate.

“Există mai multe efecte negative ale COVID-19 asupra economiei globale, fiind afectate toate categoriile sociale,” a declarat co-fondatorul și CEO-ul Razer, Min-Liang Tan. “Considerăm că cea mai utilă implicare a noastră este suportul pe care-l putem oferi partenerilor noștri de afaceri, pornind de la ecosistemul nostru.”

Suportul va fi oferit prin intermediul acestor trei piloni  

Razer Gold

Fiind una dintre cele mai folosite monede virtuale pentru achiziționarea de conținut digital, inclusiv jocuri video și divertisment digital, cu peste 3,4 milioane de puncte de interacțiune în 130 de țări, Razer Gold va oferi suport partenerilor de afaceri deja existenți, dar și celor potențiali, prin contribuții de marketing și metode imediate de ușurare a fluxului de numerar precum plata în avans, sistem de rabat în numerar, reduceri speciale și termene de plată reduse de la 30 la 15 zile. Razer va cerceta și potențialele investiții alături de partenerii care utilizează acest canal.

Razer Fintech

Razer Fintech este una dintre cele mai mari rețele de plăți digitale din offline către online din Asia de Sud Est, care a procesat miliarde de dolari în tranzacții de la înființarea sa în 2018. Razer Fintech își va folosi ambele verticale de business pentru a susține această inițiativă.

Componenta B2B a Fintech înființată de Razer, Razer Merchant Services (RMS) va sprijini atât comercianții și partenerii deja existenți pe platformă, cât și pe cei potențiali prin asistență pe partea de flux de numerar, renunțarea la redevențe și activități de marketing personalizate pentru serviciile esențiale și afacerile online. Verticala B2C a Fintech-ului Razer, Razer Pay va oferi pachete speciale bazate pe reduceri și promoții cu valoare adăugată. Mai mult, Fintech-ul Razer va explora potențialul de investiții în start-up-uri și afaceri deja existente.

Obiectivele Fintech-ului Razer se aliniază cu cele legate de Covid-19 anunțate de Singapore FinTech Association (SFA) și de Autoritatea monetară din Singapore pe 8 aprilie 2020. Fintech-ul Razer și SFA vor colabora pentru a soluționa situațiile identificate, printre care se numără 1) Salvarea locurilor de muncă din domeniul Fintech 2) Reducerea costurilor legate de afaceri 3) Facilitarea vânzărilor și 4) Stimularea investițiilor și identificarea companiilor de tip Fintech care pot beneficia în urma acestui program.

zVentures

zVentures reprezintă activitățile Razer cu capital de risc, fiind o parte integrată a investițiilor strategice efectuate de companie. zVentures se va concentra pe eforturile de investiții în companii dedicate luptei împotriva COVID-19 sau care oferă sprijin oamenilor pe durata pandemiei. Pe listă se află companii care activează în domeniul producției și distribuției autonome de mâncăruri și băuturi, companii logistice și de livrare, respectiv companii medicale.

Prin măsurile adoptate, Razer se va asigura că partenerii săi de afaceri pot să mențină o poziție puternică în piață pe durata pandemiei de COVID-19. Cei interesați de mai multe informații pot să le solicite prin email de la adresa covid19-support@razer.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *