articol

Samsung Galaxy S20 FE: toate funcțiile preferate de fani la un preț accesibil


Cameră triplă pro-grade, noi culori vibrante și inovații premium, pornind de la prețul de 749 EUR pentru modelul 5G

Samsung Electronics Co., Ltd. a lansat astăzi Galaxy S20 Fan Edition (FE), cel mai nou membru al seriei Galaxy S20. Galaxy S20 FE este un smartphone din categoria flagship-urilor premium care cuprinde toate inovațiile importante apreciate de fanii Galaxy, disponibil la un preț accesibil care pornește de la 749 EUR pentru modelul 5G. COVID-19 a schimbat treptat lumea și modul în care fiecare obișnuia să își desfășoare activitățile de zi cu zi, iar tehnologia a început să joace acum un rol mult mai crucial. Acesta este motivul pentru care Samsung a creat noul Galaxy S20 FE, pentru a oferi experiențe de top care să satisfacă preferințele a cât mai mulți utilizatori. Samsung a preluat funcții importante de pe seria Galaxy S20, precum un display potrivit pentru o navigare super fluidă, o cameră alimentată prin tehnologie AI, chipset avansat, conectivitate super-rapidă, o baterie ce rezistă întreaga zi, stocare extensibilă și un design premium simplificat, pentru a crea noul Galaxy S20 FE.

„Păstrăm în permanență legătura cu utilizatorii noștri, primind constant feedback-ul lor și știm ce le-a plăcut cel mai mult la seria noastră Galaxy S20, ce funcții au folosit cel mai des și ce ar dori să vadă pe un nou smartphone. S20 FE este o extensie a familiei Galaxy S20 și reprezintă începutul unei noi modalități de a aduce inovații semnificative unui număr cât mai mare de oameni pentru a le oferi posibilitatea de a face lucrurile pe care le îndrăgesc cu ajutorul celor mai bune dispozitive Galaxy”, a spus dr. TM Roh, President and Head of Mobile Communications Business a Samsung Electronics.

Exprimați-vă cea mai reușită versiune a voastră

În ultima perioadă, realizarea de fotografii sau videoclipuri și partajarea lor ulterioară reprezintă cel mai bun mod prin care utilizatorii se pot exprima. De aceea, Galaxy S20 FE vine echipat cu o cameră principală pro-grade și o cameră de selfie de 32MP bazată pe tehnologia tetra-binning, care le permit utilizatorilor să surprindă instantaneu cea mai bună imagine pentru rețelele sociale.

Cu senzorii mari de imagine de pe Galaxy S20 FE, capabili de o procesare a imaginii din mai multe cadre, puteți realiza fotografii mai bogate și mai vibrante – chiar și în condiții de lumină. Procesarea imaginii din mai multe cadre, în modul nocturn cu integrarea cadrului AI, stabilizează imaginea automat în momentul înregistrării sau fotografierii unui subiect, astfel încât să vă puteți concentra asupra distracției.

Și, deși pot exista momente când distanța fizică poate fi un impediment, puternicul Space Zoom 30X de pe Galaxy S20 FE le permite utilizatorilor să se apropie suficient de mult pentru a surprinde fotografia dorită. Editarea și partajarea fotografiilor și a videoclipurilor este importantă pentru fani, astfel încât Galaxy S20 FE facilitează crearea și organizarea de fotografii și videoclipuri în timp real.

Pentru a reflecta stilul personal al utilizatorilor, Galaxy S20 FE vine într-o selecție de șase culori vibrante pentru a se potrivi fiecărei atitudini, aspect și personalitate, cu elemente de design caracteristice extrase din familia elegantă și subțire a lui Galaxy S20. Paleta de culori cuprinde Cloud Red, Cloud Orange, Cloud Lavender, Cloud Mint, Cloud Navy și Cloud White. De asemenea, are un efect de textură mată premium, care reduce amprentele și petele.

Faceți ceea ce iubiți

Atunci când telefonul se află în centrul activităților de zi cu zi, totul, de la design până la performanță, ar trebui să însemne o experiență extraordinară. Samsung a echipat noul Galaxy S20 FE cu un procesor avansat și cu o conectivitate 5G, facilitând o experiență fără cusur. Galaxy S20 FE este dispozitivul perfect pentru o navigare sau o vizionare a unui videoclip fluidă, datorită ecranului său Infinity-O Super AMOLED de 6,5 inci cu o rată de reîmprospătare de 120Hz.

Cu conectivitate 5G și acces la Xbox Game Pass Ultimate, utilizatorii se pot bucura de o experiență avansată de jocuri mobile.

Galaxy S20 FE se conectează instantaneu la ecosistemul de produse Galaxy, precum Galaxy Buds Live și Galaxy Fit2.

Totul lipsit de griji

Samsung a echipat noul Galaxy S20 FE cu o baterie capabilă să reziste pe tot parcursul zilei. Bateria robustă de 4.500 mAH a lui Galaxy S20 FE, performanța puternică a procesorului și încărcarea super rapidă asigură o desfășurare a activităților continuă, lipsită de grija bateriei.

Întrucât viața poate fi imprevizibilă, Galaxy S20 FE prezintă o rezistență la apă și praf evaluată IP68. Mai mult decât atât, atunci când accidentele neprevăzute apar, utilizatorii se pot baza pe Samsung Care+, indiferent dacă dispozitivul prezintă un ecran crăpat, dacă telefonul a fost afectat la contactul cu apa sau dacă bateria existentă trebuie înlocuită.

Și pentru că tehnologia evoluează constant, utilizatorii Galaxy primesc trei generații de actualizări ale sistemului de operare Android (OS) care vor menține noul Galaxy S20 FE în actualitate prin intermediul celor mai recente servicii de securitate și funcții oferite de Samsung.

DISPONIBILITATE

Începând cu 2 octombrie 2020, Galaxy S20 FE va fi disponibil pe scară largă online pe Samsung.com/ro, dar și în ofertele operatorilor și a retailerilor parteneri. Precomenzile pentru Galaxy S20 FE 5G și S20 FE sunt disponibile pe Samsung.com/ro din data de 23 septembrie 2020.

SAMSUNG CARE+

Pentru o viață lipsită de griji suplimentare, utilizatorii pot profita la maximum de noul Galaxy S20 FE cu ajutorul Samsung Care+. Aceștia pot opta pentru o sesiune de configurare personală cu Samsung Care+ Pro, asistență dedicată 24/7 prin telefon sau chat, costuri de reparații reduse pentru ecran-ul telefonului, o garanție extinsă și o acoperire pentru daunele accidentale. Adăugați Samsung Care+ în momentul finalizării comenzii de pe Samsung.com/ro.

Pentru mai multe informații, vizitați http://samsungmobilepress.com , http://news.samsung.com  sau www.samsung.com/galaxy .

 

Specificații Galaxy S20 FE
Display Ecran de 6.5 inci plat FHD+ Super AMOLED

Infinity-O Display (1080×2400), 407ppi

120Hz refresh rate

* Display Infinity-O: un ecran full-front aproape fără margini.

* Măsurat în diagonală, dimensiunea ecranului GalaxyS20 FE este de 6,5 inci sub forma unui dreptunghi complet și de 6,4 inci, având în vedere colțurile rotunjite; suprafața vizibilă reală este mai mică datorită colțurilor rotunjite și a orificiului camerei.

Dimensiuni & Greutate 74.5 x 159.8 x 8.4mm, 190g
Camera Față

Cameră Selfie de 32MP

– Pixel size: 0.8μm

– F2.2(80˚)

Cameră Triplă Spate

Cameră Ultra Wide de 12MP

– Pixel size: 1.12μm

– F2.2(123 ˚)

Cameră Wide-angle de 12MP

– Dual Pixel AF, OIS

– Pixel size: 1.8μm

– F1.8(79˚)

Cameră Telephoto de 8MP

– Pixel size: 1.0μm

– F2.4(32˚)

Space Zoom

– 3x Optical Zoom

– Up to 30x Super Resolution Zoom

– OIS (Stabilizare optică a imaginii)

– Tracking AF

* Zoom-ul optic hibrid al Galaxy S20 FE îmbină senzorul de imagine de înaltă rezoluție și obiectivul.

* Super Resolution Zoom include zoom-ul digital, care poate cauza deteriorarea imaginii.

Procesor Procesor Octa-Core de 7nm 64-bit

– 2.8GHz(Viteza maximă de ceas) + 2.4GHz + 1.8GHz

Procesor Octa-Core de 7nm 64-bit

– 2.7GHz (Viteza maximă de ceas) + 2.5GHz + 2GHz

Memorie [LTE/5G]

8GB RAM (LPDDR5) with 128/256GB stocare internă

6GB RAM (LPDDR5) with 128GB stocare internă

* May differ by model, color, market and carrier.

* Actual storage available may vary depending on pre-installed software.

Memorie extensibilă și cartelă SIM Model SIM unic

– Un Nano SIM și un slot MicroSD (până la 1TB)

Model Dual SIM (Slot SIM hybrid)

– Un Nano SIM și un Nano SIM sau un slot MicroSD (până la 1TB)

* Cartela SIM vândută separat. Disponibilitatea cartelei SIM duale poate varia în funcție de piață sau de operator.

* Cardul MicroSD se vinde separat. Disponibilitatea poate varia în funcție de țară și producător.

* Utilizarea eSIM pe dispozitivul Galaxy poate fi activată prin actualizarea software-ului sau dezactivată pe unele piețe de unde este achiziționat. Disponibilitatea planului mobil eSIM poate varia în funcție de operator.

Baterie 4,500mAh (standard)
* Valoare standard testată în condiții de laborator. Valoarea standard este valoarea medie estimată, având în vedere abaterea capacității bateriei dintre probele de baterii testate conform standardului IEC 61960. Capacitatea nominală (minimă) este de 4.370mAh pentru Galaxy S20 FE. Durata reală de viață a bateriei poate varia în funcție de mediul de rețea, de tiparele de utilizare și de alți factori.
Încărcare Încărcare rapidă Wireless 2.0 USB PD 3.0 (PPS) cu certificare de Încărcare rapidă Wireless (compatibil AFC și QC2.0)

* Încărcare wireless certificată WPC

* PowerShare wireless

* Încărcare rapidă wireless 2.0 disponibilă în prezent cu suport pentru încărcător wireless, încărcător wireless Duo Pad și alte dispozitive care acceptă încărcare wireless de 10W sau mai mult. Vândut separat. Viteza reală de încărcare poate varia în funcție de utilizarea reală, condițiile de încărcare și alți factori. Încărcătorul wireless necesită o conexiune de alimentare. Recomandăm utilizarea cablului de încărcare în cutie și / sau a adaptorului de călătorie, deoarece utilizarea unor articole de la terțe părți poate cauza deteriorarea suportului încărcătorului wireless și a încărcătorului Duo Pad sau a scăderii vitezei de încărcare.

* PowerShare wireless limitat la Samsung sau alte smartphone-uri de marcă și accesorii cu încărcare wireless WPC Qi. Verificați compatibilitatea pe Samsung.com/ro. Este posibil să nu funcționeze cu anumite accesorii, huse sau alte dispozitive de marcă. Poate afecta recepția apelurilor sau serviciile de date, în funcție de mediul de rețea. Viteza și eficiența energetică a încărcării variază în funcție de dispozitiv.

Sistem de operare Android 10
Rețea [5G] 5G Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave

[LTE] 4×4 MIMO îmbunătățit, Până la 7CA, LTE Cat.20, Până la 2.0Gbps Download / Până la 200Mbps Upload

[Wi-Fi] Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz, HE80, MIMO, 1024-QAM, Până la 1.2Gbps Download / Până la 1.2Gbps Upload

[Bluetooth] Bluetooth® v 5.0, USB type-C, NFC, Locație (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)

* Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.

* Necesită conexiune optimă 5G. Viteza reală poate varia în funcție de piață, operator și mediu de utilizator.

* Acoperirea Galileo și BeiDou poate fi limitată. Este posibil ca BeiDou să nu fie disponibil pentru anumite piețe.

Plată NFC, MST
* Disponibil pe anumite piețe. Soluțiile de plată și caracteristicile disponibile pot varia în funcție de piață, operator și furnizorii de servicii.
Senzori Senzor optic de amprentă digitală, accelerometru, barometru, senzor giroscopic, senzor geomagnetic, senzor Hall, senzor de proximitate, senzor de lumină ambientală.
Autentificare Tipul de blocare: model, PIN, parolă, senzor de amprentă digitală, recunoaștere facială
Audio [Difuzoare stereo AKG]

Sunet surround cu tehnologia Dolby Atmos (Dolby Digital, Dolby Digital Plus inclus.)

[Redare audio de înaltă calitate]

Suport UHQ pe 32 de biți și DSD64 / 128

PCM: Până la 32 de biți, DSD: DSD64 / 128

*Redarea DSD64 și DSD128 poate fi limitată în funcție de formatul de fișier.

[Format redare audio]

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

[Bluetooth]

Dual Audio: conectați două dispozitive Bluetooth la Galaxy S20 FE pentru a reda audio în mod simultan prin intermediul celor două dispozitive.

*Cele două dispozitive conectate pot prezenta o ușoară diferență de ieșire a sunetului.

Codec scalabil: conexiune Bluetooth îmbunătățită sub interferențe de frecvență radio ambientală.

*Disponibil doar pentru anumite accesorii realizate de Samsung.

[Înregistrare]

Calitatea înregistrării este îmbunătățită cu microfonul High AOP care minimizează distorsiunea în medii zgomotoase.

*AOP: Punct de suprasarcină acustică

Video [Format Video playback]

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

[Conexiune TV]

Wireless: Smart View (screen mirroring 1080p at 30 fps)

Prin cablu: acceptă DisplayPort prin USB de tip C. Suportă afișarea video-ului la conectarea prin adaptor HDMI.

(DisplayPort 4K UHD at 60 fps)

Rezistență la apă IP68
*IP68 se bazează pe condițiile de testare pentru scufundare de până la 1,5 metri în apă dulce timp de 30 de minute. Clătiți reziduurile / uscați dacă sunt umede. Nu este recomandat pentru utilizarea pe plajă sau piscină.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor wearables, a tabletelor, a electrocasnicelor digitale, a sistemelor de rețea și memorie și a ecranelor profesionale. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la http://news.samsung.com .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *