articol blog comunicat de presa

Andreea D cântăreaţă de origine română de muzică dance şi house

Andreea-D

Cunoscută sub numele de scenă Andreea D, Elena Andreea Dorobanțu este o cântăreaţă de origine română de muzică dance şi house. Artista s-a născut la data de 6 septembrie 1986 în oraşul Ploieşti, judeţul Prahova.

Piesa „All My People” s-a situat în top 10 în Germania, Austria și Spania. In clasamentul românesc piesa s-a situat pe cel de-al treilea loc. O altă piesă ce se află tot în clasamentul românesc se numeşte „Money Maker”.

Fiind o cântăreaţă foarte talentată, Andreea D. a reușit să urce rapid în topurile internaționale.

Pentru piesa „All my People” a colaborat cu Sasha Lopez. Această colaborare i-a oferit numeroase premii internaționale, două discuri de aur în Canada și aproximativ 75 de milioane de vizionări pe YouTube.

Piesa a fost, de asemenea, în marea deschidere a carnavalului de la Rio, fiind foarte cunoscută în întreaga lume.

Cu DJ Sava a colaborat pentru piesele „Money Maker” și „Free”. De asemenea, alături de Taio Cruz, a făcut parte din turneul Coca-Cola Happy Energy din Bulgaria.

Incepând cu anul 2011, Andreea D. si-a început cariera solo, aducând un număr impresionant de melodii precum: „So Real”, „Magic Love”, „Your Birthday”, „Rompedon”, „Telegrama”, „Get Freaky feat Veo” Loving You” și se află în colaborare cu Adam Clay, care au devenit hituri în mai multe țări.

Fost model internaţional, Andreea D. este prima doamnă MC din Romania. Datorită frumuseţii ei aparte, a câştigat titlul de Miss Earth România 2010 şii Miss Queen of Europe 2010 la Viena.

In anul 2019 artista a lansat piesa „Opa Opa Bim Bim Bim”. Este o piesă fresh cu un refren ce poate fi memorat uşor încă de la prima ascultare. Fiind compusă şi produsă de Silviu Păduraru, Victor Bourosu, Dragoș Damsa şi Emanuela Oancea în studioul Metropolitan Records, piesa este însoţită şi de un videoclip realizat în regia lui Dan Petcan.

Anul 2021 i-a oferit artistei o colaborare cu BoyFlow pentru piesa” Zuli Zuli”. Piesa este însoţită de un videoclip ce surprinde, prin imagini, o frumoasă poveste din spatele versurilor. Piesa a avut un mare succes pe toate posturile de radio din India. Piesa redă un stil muzical provocător alături de un artist autentic spaniol.

Artista Andreea D. a cunoscut succesul în domeniul muzical românesc în urmă cu mai mulţi ani. Deoarece a preferat să nu-şi facă relaţia publică, Andreea D. s-a căsătorit în secret.

Andreea D. a fost descoperită de Mihaela Rădulescu în cadrul unui concurs de frumuseţe. In cadrul acestui concurs artista a fost numită “Regina României”.

Artista şi-a dorit să intre în lumea cântăreţilor autohtoni la îndrumarea Mihaelei Rădulescu care i-a şi descoperit talentul muzical. Pentru a se afirma, Andreea D. i-a urmat sfatul, începând astfel printr-o strânsă colaborare cu DJ Sava. Vrei un artist pentru petrecere firma, spectacol, corporate party, aniversari, festivitati?

Ca şi ritm muzical, Andreea D. şi-a ales ritmul latino. Ultima sa piesă “It s your birthday” reprezintă o dovadă clară a preferinţelor artistei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *