articol comunicat de presa

Huawei sărbătorește 1 an de la lansarea magazinului online cu premii zilnice pe huaweistore.ro

Ofertele speciale continuă pentru pasionații de tehnologie

București 29 aprilie 2022 – Magazinul online HUAWEI Store a împlinit 1 an de la lansarea sa în România, aniversare marcată prin campania plină de oferte speciale și surprize pentru pasionații de inovație și tehnologie, care este în continuare valabilă până pe data de 8 mai. În magazinul online sunt disponibile vouchere speciale, discount-uri și oferte de tip bundle pentru numeroase produse și accesorii Huawei.  

De la lansare și până în prezent, au fost plasate peste 40.000 de comezi pe huaweistore.ro. În doar un an, huaweistore.ro a reușit să strângă un număr semnificativ de pasionați de inovații, având peste 130.000 de abonați și peste 200.000 de conturi înregistrate cu HUAWEI ID.

Huawei pune întotdeauna accent pe nevoile și dorințele consumatorilor și face eforturi constante pentru duce orice experiență de utilizare a dispozitivelor tehnologice la următorul nivel. Înregistrând o rată de satisfacție a consumatorilor de 96%, Huawei se dovedește a fi alegerea ideală când vine vorba de inovație.

Sub umbrela misiunii de a răspunde prompt tuturor nevoilor consumatorilor, Huawei a lansat, într-un an, peste 20 de produse noi și a pregătit, în fiecare lună, oferte speciale pe huaweistore.ro.

Urmărind atent comportamentul utilizatorilor, un top 5 al celor mai populare produse de pe huaweistore.ro ar arăta în felul următor: nova 9 SE, cel mai recent model din gama smartphone, dedicat tinerilor utilizatori; WATCH GT 2 Pro, ceasul care se transformă în partenerul perfect de la încheietură; MateBook D 15, laptop-ul care duce productivitatea la alt nivel; MatePad 11, tableta pentru orice scenariu de utilizare și FreeBuds 4, căștile care oferă o experiență audio unică.

Huawei Online aniversează 1 an

Campania aniversară continuă cu premii zilnice și oferte speciale pentru utilizatori

 

Discount-uri extra

Până pe data de 1 mai, toate produsele beneficiază de un extra discount de 15% (exceptând accesoriile).

 

Ofertele de weekend

În perioada 29 aprilie – 1 mai, Huawei a pregătit mai multe oferte suprinzătoare de tip bundle: achiziția de Mate Station vine la pachet cu un mouse și ghiozdan gratuit și doar 99 lei extra pentru monitorul AD80; cei care achiziționează căștile FreeBuds Pro, primesc cadou un cablu 5A și boxa Sound la doar 99 lei extra, iar achiziția de nova 9 SE vine la pachet cu set căști cu fir UCB-C și pachet extra cu: husa, la 1 leu în plus, router WiFi WS5200 la 9,9 lei, în plus, sau boxa Sound, la doar 99 lei, în plus.

Premii pentru abonații la newsletter

Cei care se abonează la newsletter-ul huaweistore.ro au șansa să câștige un smartwatch WATCH 3 Pro Classic și o pereche de căști Bluetooth FreeBuds Lipstick zilnic, dintre cele 14 oferite. Abonații existenți sunt automat înscriși în tragerea la sorți, iar fiecare abonat primește automat 4 vouchere de reducere în valoare de 50, 100, 299 și 599 lei pe huaweistore.ro.

Clienții care plasează și finalizează cel puțin o comandă în valoare de minimum 200 lei, în perioada campaniei, sunt automat înscriși în tragerea la sorți pentru un laptop MateBook X Pro pe săptămână.

Șanse duble de câștig învârtind Roata Norocului

Învârtind Roata Norocului de două ori pe zi, orice utilizator nou care își creează un cont sau orice deținător de HUAWEI ID își poate încerca norocul pentru a câștiga vouchere în Huawei Store: 20% pentru toate produsele din gama PC, 30% la boxa Sound Joy și reduceri între 150 – 1000 de lei pentru produsele din gama smartphone, audio și wearables.

Alege din numeroasele pachete speciale

Pentru perioada campaniei aniversare, Huawei a pregătit combinații surprinzătoare de bundle-uri pe care le poți achiziționa de pe huaweistore.ro, dar și pachete cadou pe care le poți primi la achiziția unui produs. Aniversarea de 1 an a lansării magazinului online Huawei reprezintă momentul ideal pentru un upgrade, fie că este vorba de un smartphone, smartwatch sau laptop.

Noul nova 9 SE vine cu un pachet special pentru cei mai exigenți audiofili, putând fi achiziționat împreună cu HUAWEI Sound, HUAWEI P50 Pro aduce cu el un ceas cu o estetică inedită – HUAWEI WATCH GT 3, iar WATCH GT 3 poate fi achiziționat alături de căștile FreeBuds 4 într-un pachet pe care ți-l personalizezi după bunul plac.

Pachete surprinzătoare există și pentru pasionații de tehnologie care își petrec cea mai mare parte a timpului în fața ecranului tabletei sau al laptopului. Laptopul MateBook D 15 vine cu un HUAWEI Bluetooth Mouse 2 cadou și posibilitatea de a alege între HUAWEI MatePad 11 și HUAWEI nova 9 la prețuri speciale.

 

Despre Huawei Consumer Business Group

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Compania are 14 centre de cercetare și dezvoltare în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India și China. HUAWEI Consumer BG este una dintre cele 3 filiale ale companiei și include smartphone-uri, computere și tablete, dispozitive portabile și servicii cloud etc. Cu peste 33 de ani de experiență în domeniul telecomunicațiilor, HUAWEI oferă tehnologii inovatoare consumatorilor de pretutindeni.

Pentru mai multe informații, vizitați: http://www.huaweistore.ro.

Pentru noutăți despre Huawei Consumer BG, urmați-ne pe:

Facebook: https://www.facebook.com/huaweimobilero/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilero/

YouTube: Huawei Mobile Romaina

Community: Comunitatea Huawei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *