comunicat de presa

Color Smart: „Modelul unic de business din România ne va aduce creșteri considerabile și în 2023”

 

BUCUREȘTI, 24 mai 2023 – Color Smart, unic importator și distribuitor în România și Republica Moldova al brandurilor premium și premium plus Novacolor, Color Smart și Pittsburgh Paints, se axează în continuare pe livrarea de soluții personalizate pentru clienți și consiliere pe parcursul tuturor etapelor de amenajare. Pachetele personalizate de servicii includ: consultanță în alegerea vopselelor și texturilor, estimarea și calcularea bugetelor, suport tehnic pentru pregătirea vopselelor, consiliere în șantier, recomandări de specialiști și chiar aplicarea produselor cu echipele interne Color Smart.

„Am sesizat că oamenii își găseau cu dificultate specialiști care să aplice vopsele decorative pretențioase. Prin urmare, am creat acest model unic de business în România, în care clienții sunt consiliați pe parcursul tuturor etapelor unei amenajări. Am avut nevoie de câțiva ani pentru a pune la punct toate detaliile. În primă fază, am făcut tot posibilul pentru a crește, evalua și dezvolta echipele de aplicatori. Apoi am pus accent pe serviciile de consultanță, de bugetare și suport tehnic. Prin această vânzare consultativă și serviciile premium oferite am crescut gradul de satisfacție al clienților, care nu doar că revin, dar ne și recomandă altora”, declară Cătălina Trupșor, fondatoare și CEO Color Smart Distribution.

În prezent, showroom-urile Color Smart din București, Constanța, Bacău și Timișoara au echipe dedicate de consultanți, iar în fiecare dintre cele 13 magazine partenere există câte 2-3 consultanți. Cu toții cunosc foarte bine produsele și știu exact ce trebuie să recomande în funcție de cerințele și preferințele clienților. Variantele pe care le pot alege din gamele de vopsele premium și premium plus sunt multiple. La Color Smart, fiecare culoare se testează sub lampa de lumini și orice textură poate fi văzută sau atinsă pe panouri special realizate. Clienții primesc asistență și în calcularea bugetului pentru a obține rezultatele dorite la un raport calitate-preț corect. În același timp, pot apela și la echipele de aplicatori profesioniști Color Smart, care au abilitatea de a realiza proiectele de amenajare, la nivelul de calitate dorit și la termenele stabilite.

„Produsele premium și premium plus pe care le comercializăm nu sunt ușor de ales sau de aplicat. De aceea, este important să ne implicăm în proiecte pentru a ne asigura că rezultatele vor fi la nivelul așteptărilor. Ne interesează să le creăm clienților noștri o experiență excepțională, să le arătăm mereu că ne pasă de nevoile lor, să fim proactivi și, de câte ori e posibil, să le oferim mai mult decât se așteaptă.

Prin furnizarea acestor servicii excelente am câștigat încrederea clienților și ne-am construit o reputație solidă în industrie. În 2022, proiectele la cheie au reprezentat aproximativ 20% din veniturile Color Smart, iar pentru acest an vizăm creșteri considerabile pe acest segment”, spune Cătălina Trupșor.

În plus, din 2021, Color Smart a organizat peste 20 de workshop-uri, unde atât clienții finali, cât și designerii, arhitecții sau aplicatorii au putut testa vopselele și realiza propriile panouri, sub îndrumarea maeștrilor aplicatori. În cele câteva ore petrecute la aceste ateliere de creație, oamenii înțeleg mai bine provocările pe care le întâmpină aplicatorii și ce înseamnă să ducă la bun sfârșit o amenajare premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *