comunicat de presa

Alessia Maria Stoica a captivat publicul cu ținute prețioase, într-un show de excepție, organizat de cunoscutul analist de modă Alin Gălățescu.

Încă de la prima ei incursiune în lumea modei, Alessia Maria Stoica, un talent la început de drum, a captivat publicul cu ținutele ei impresionante. Fiecare colecție a ei este atent lucrată, impecabilă, țese o narațiune, transportând spectatorii pe un tărâm în care imaginația întâlnește realitatea. Cu o atenție rafinată la detalii și o căutare neobosită a perfecțiunii, acest tânăr designer de numai 13 ani, a remodelat peisajul podiumurilor, impresionând pasionații de modă prezenți la show-ul SOIREE DE LA MODE, ediția 30, ediție aniversară dedicată tendințelor abstracte în modă inspirate de poeziile lui Nichita Stănescu.

Am acceptat această provocare de a coborî de pe podiumul de modă, unde eram prezentă în calitate de model până acum, și de a mă urca pe el, în calitate de designer. Lumea modei mi-a dat întotdeauna multe satisfacții, mi-a permis să-mi deblochez și să-mi exprim potențialul creativ în domeniul vestimentar. Îmi place să abordez stilul vestimentar, în condițiile în care expresia de sine nu cunoaște limite. Această abordare scoate la iveală sensibilitatea mea unică în materie de modă și mă ajută să redefinesc anumite reguli. Regula abstractă prezentă în poezia lui Nichita Stănescu, m-a ajutat să reinterpretez ținutele vestimentare din această seară, iar pentru acest show am ales să lucrez cu Laura Moisă, una dintre cele mai prolifice artiste de bijuterie de autor, pentru tușa finală de eleganță a ținutelor, prin accesorizare. – a declarat Alessia Maria Stoica la finalul show-ului.

Sunt mândru că am descoperit acest tânăr designer, pe Alessia Maria Stoica, o artistă care este încă la început de drum, dar care muncește foarte mult să-și îmbogățească cunoștințele în domeniul modei. Am vizitat atelierul Alessiei în nenumărate rânduri și, de fiecare dată, am rămas profund impresionat de modul în care tânăra artistă lucrează, de cele mai multe ori după orele de la școală. Pasiunea și talentul ei se îmbină cu foarte multă muncă, lucruri de admirat la un tânăr de vârsta ei în condițiile în care majoritatea copiilor aleg să-și petreacă timpul cu jocurile pe telefon sau să iasă cu prietenii. – a punctat Alin Gălățescu, organizatorul SOIREE DE LA MODE, ediția 30.

Parcursul Alessiei este consecința firească a îndrumărilor și încurajărilor primite în familie, potențialul ei creativ fiind descoperit și potențat de părinți. Tocmai pentru a întări legătura puternică între generații, în deschiderea show-ului SOIREE DE LA MODE, colecția Alessiei a fost prezentată de o primă defilare cuplu mama fiică – Alina Roxana Ionescu și fiica ei, Isabela.

Alessia Maria Stoica a lansat până acum trei colecții: Re.Mix la Milano, SHAIKHA în Dubai și Colecția Capsulă®, intitulată EMOȚII. În prima colecție Alessia a mixat denimul cu diferite alte țesături într-o viziune stilistică inedită Pop Art, vibrantă și cu impact vizual dat de liniile geometrice îndrăznețe abordate pentru fiecare piesă.

Cea de-a doua colecție, SHAIKHA lanstă în Dubai, a fost inspirată de influențele orientale, frumusețea și bogăția țesăturilor, strălucirea bijuteriilor și accesoriilor, combinată cu aromele puternice ale parfumurilor, fiind adresată caracterelor și personalităților puternice.

Iar Colecția Capsulă®, intitulată EMOȚII, a fost gândită pentru persoanele active și îndrăznețe din tânăra generație, care își doresc să experimenteze o paletă diversă de stări și să își poată exprima trăirile prin vestimentația pe care o aleg.

***

Alin Gălățescu este analist de Modă și de LifeStyle, un cunoscut consilier de imagine și de brand, creator de proiecte speciale de film și fotografie. În calitate de creator de evenimente, și-a pus amprenta asupra unor adevărate spectacole, destinate iubitorilor de modă, în care promovează atât designeri consacrați cât și nume tinere, talentate, care promit și care vin cu naturalețe să reîmprospăteze permanent zona modei de calitate: SOIREES DE LA MODE, GALA AVANPREMIERE, FASHION MOMENTS, SPRING – SUMMER – EVENING GALA, BEST NEW COMMERS.

Laura Moisă este o artistă completă, pasionata de artă în toate formele ei. A studiat atât Design interior, cât și Design de bijuterii. A început să lucreze la visul ei de a crea bijuterii la începutul pandemiei și tot atunci, a fondat Allegra Jewelry Collection. Sufletul artistei este încărcat de emoții, care se regăsesc mereu în munca ei pentru că, fiecare bijuterie care iese din mâinile ei, este unică, fiecare fiind destinată unei persoane, în mod special. Fiecare dintre piesele sale are propria ei poveste unică, oglindă a sufletului, iar oamenii vor mereu să o descopere. A alege o bijuterie de-a artistei Laura Moisă, care are o poveste, înseamnă să faci parte din acea poveste.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *