articol

Rețeaua de clinici de chirurgie estetică SWISS CLINICS aniversează 8 ani și își extinde prezența la nivel național

Swiss Clinics este cea mai extinsă rețea de clinici de chirurgie estetică din România, cu prezență în 38 de orașe

BUCUREȘTI, 16 ianuarie 2023 – Swiss Clinics, cea mai mare rețea de clinici de chirurgie estetică din România, aniversează 8 ani de practică medicală și își extinde prezența la nivel național la un număr de 38 de orașe. În ultimul an, Swiss Clinics a adăugat 3 clinici partenere în rețeaua sa, în Galați, Severin și Buzău.

Dezvoltarea teritorială accelerată a rețelei Swiss Clinics vine pe fondul creșterii cererii de servicii medicale estetice de calitate la nivel național. Swiss Clinics detașează periodic echipe de medici în clinici partenere din țară, pentru a oferi servicii medicale la standardul celor oferite în clinica din București.

Anul acesta, Swiss Clinics a depășit 80.000 de pacienți care i-au trecut pragul în cei 8 ani de la înființare.

„Este cu adevărat o onoare și un privilegiu să sărbătorim cea de-a 8 aniversare Swiss Clinics. Lucrăm cu cele mai noi tehnologii și susținem pregătirea medicilor noștri, cu dorința de continuă dezvoltare. Suntem prezenți la toate congresele internaționale de la Monaco, Paris sau din Croația, investim în cele mai noi echipamente și tehnologii și lucrăm cu cei mai buni furnizori.
Mai mult, am reușit să ne extindem prezența la nivel național, pentru a fi alături de pacienți acolo unde aceștia au nevoie de noi. Pentru că deviza noastră este: tratăm fiecare pacient ca și cum ar fi singurul nostru pacient”, spune Valentin Burada, fondatorul Swiss Clinics.

Swiss Clinics operaționalizează în mod direct 3 clinici la nivel național și este prezentă în 38 de orașe, în total, prin parteneriatele cu clinici autorizate DSP pentru chirurgie plastică/dermatologie. În București, compania deține spitalul Swiss Hospital, dotat cu bloc operator propriu.

Cele mai solicitate proceduri estetice realizate la nivel național sunt cele injectabile (volumizarea buzelor, respectiv estomparea ridurilor). Intervențiile de mică chirurgie (blefaroplastie, otoplastie, bichectomie) fac parte din oferta la nivel național, odată cu consultațiile preliminare intervențiilor chirurgicale realizate în blocul operator al Swiss Hospital din București.

„Implementăm cele mai bune practici în domeniu și am coagulat o echipă de excelență, al cărei know-how este un atu al parteneriatelor pe care le avem la nivel național. În fiecare an, volumul de intervenții realizate de medicii Swiss Clinics la nivel național, în marile orașe, crește exponențial. Ne propunem, astfel, ca în următorii 3 ani, să fim prezenți în toate județele din țară”, spune Octavian Andrei, director general, Swiss Clinics.

Know-how-ul echipei medicale Swiss Clinics este transmis generațiilor viitoare de medici, în cadrul programelor de instruire ale Academiei Swiss. Academia Swiss derulează, în prezent, până la 4 cursuri pe lună, în care instruiește tineri medici în tehnicile procedurilor estetice minim invazive, în ce  privește siguranța injectărilor și managementul erorilor medicale, cât și în alte ramuri ale esteticii moderne, cum ar fi utilizarea tehnologiei VASER Pro. Cursurile au loc în cadrul SWISS Hospital, din București și sunt susținute de medici renumiți în domeniu.

Spitalul Swiss le oferă acces cursanților la cea mai nouă tehnică medicală și deține inclusiv aparatură unică în România, precum tehnologia VASER Pro High Definition, ce oferă una dintre cele mai avansate și fiabile metode de lipoaspirație din lume, cu cicatrici minime și recuperare post-operatorie rapidă.

Despre Swiss Clinics

Swiss Clinics este cea mai extinsă rețea de medicină estetică din România. Swiss Clinics operaționalizează, în mod direct, 3 clinici, în București, Severin și Galați, și 1 spital, în București, și colaborează cu clinici autorizate DSP pentru chirurgie plastică/dermatologie din 38 de orașe la nivel național.

Clinica din București deține bloc operator propriu și operează cu tehnologii și echipamente de ultimă generație.

Rețeaua medicală SWISS CLINICS a aniversat, în 2023, 8 ani de prezență, timp în care a tratat peste 80.000 de pacienți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *