articol

Axis Communications lanseaza o camera de 8 MP de tip dome, fabricata din otel inoxidabil

Bucuresti, 26 Ianuarie 2024 – Axis Communications, liderul pietei de supraveghere video IP, anunta lansarea unei camere din otel inoxidabil care ofera o performanta superioara. Dispozitivul este certificat pentru utilizarea in unitatile de prelucrare a produselor alimentare, oferind o calitate excelenta a imaginilor si detalii la o rezolutie 4K exceptionala.

AXIS P3268-SLVE este instalata intr-o carcasa din otel inoxidabil (SS 316L), fiind rezistenta la efectele corozive ale apei de mare (certificare DVN) si substantelor chimice de curatare. De asemenea, este usor de intretinut si dispune de certificare NSF/ANSI conform Standardului 169 (Dispozitive si echipamente de preparare a alimentelor cu destinatie speciala), putand fi utilizata in unitatile de prelucrare a produselor alimentare.

Este echipata cu tehnologiile Lightfinder 2.0 si Forensic WDR, oferind culori reale si detalii amanuntite in conditii de luminozitate slaba sau intuneric aproape deplin.

Aceasta camera de inalta performanta include o unitate de procesare cu invatare profunda (DLPU) care imbunatateste capabilitatile de procesare si stocare. Acest lucru permite colectarea si analizarea mai multor date ca oricand – la marginea retelei. In plus, suportul pentru platforma ACAP versiunea 4 adauga valoare sistemului cu ajutorul aplicatiilor personalizate, bazate pe invatarea profunda la marginea retelei, furnizate de Axis si partenerii sai.

Aceasta camera usor de intretinut, cu certificare IK11, NEMA 4X si IP66/67/68, este protejata impotriva intemperiilor si este rezistenta la impact. In plus, include Axis Edge Vault, o platforma de securitate cibernetica pe baza de hardware care garanteaza integritatea dispozitivului si il protejeaza impotriva accesului neautorizat.

About Axis Communications

Axis ajuta la construirea unei lumi mai inteligente si mai sigure prin crearea de solutii care imbunatatesc securitatea si performanta afacerii. Ca producator de tehnologie de retea si lider in industria de profil, Axis ofera solutii in domeniul supravegherii video, controlul accesului, interfoanelor si sistemelor audio. Aceste solutii sunt puse in valoare prin adaugarea de aplicatii inteligente de analiza si sunt sustinute prin cursuri de instruire de inalta calitate.

Compania Axis are in jur de 4000 de angajati dedicati, in mai mult de 50 de tari si colaboreaza cu parteneri din domeniul tehnologiei si integrarii de sistem din intreaga lume pentru a le furniza clientilor solutii de cea mai buna calitate. Compania Axis a fost fondata in anul 1984 si are sediul in orasul Lund. Pentru mai multe informatii despre Axis, vizitati site-ul: www.axis.com. Live la: https://www.facebook.com/AxisCommunicationsRomania/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *