articol

ELKO Romania: Transmisii live permanente prin noua camera corporala Axis cu tehnologie LTE sau 4G

Bucuresti, 28 March 2024 – ELKO Romania, parte a ELKO Group, prin partenerul sau, Axis Communications, anunta lansarea camerei corporale AXIS W120 Body Worn, destinata in principal sectorului de securitate si aplicare a legii. Camera dispune de tehnologie LTE/4G, Wi-Fi® si Bluetooth® integrata si permite efectuarea de transmisiuni in direct prin intermediul aplicatiei AXIS Body Worn Live. Functiile de monitorizare a locatiei si de initiere a transmisiei live le ofera purtatorilor certitudinea ca prin simpla apasare a unui buton, cineva poate vedea intotdeauna actiunea in care sunt implicati si ii poate localiza cu precizie.

Echipamentul AXIS W120 Body Worn ofera o calitate excelenta a imaginii si un sunet clar, datorita functiei avansate de reducere a zgomotului ambiental si a vantului. Prin functia pre-buffer, camera inregistreaza si stocheaza temporar date timp de pana la 120 de secunde, inaintea initierii inregistrarii de catre utilizator cu scopul de a capta evenimentele in intregime. Echipamentul dispune de o durata lunga de viata a bateriei, incarcare din mers si dezinstalare rapida pentru a fi intotdeauna pregatit si usor de depozitat.

Noua camera corporala este construita pe o arhitectura deschisa, permitand integrarea facila cu sistemul de video management (VMS) AXIS Camera Station, precum si cu terte sisteme VMS si EMS, atat la fata locului, cat si in cloud. Sistemul este echipat cu statii de andocare robuste si eficiente, fiind prevazut cu un controler separat, care il fac sa fie, prin excelenta, scalabil.

Caracteristicile principale includ:

  • Transmisiuni in direct prin intermediul tehnologiei LTE/4G;
  • Urmarire a locatiei;
  • Claritate sporita a imaginilor video;
  • Calitate excelenta a sunetului;
  • Niveluri multiple de criptare.

Camera AXIS W120 Body Worn dispune de cele mai bune caracteristici de securitate cibernetica

Axis Edge Vault, platforma de securitate cibernetica bazata pe hardware protejeaza atat dispozitivul, cat si informatiile sensibile. Datele sunt criptate folosind algoritmul AES 256 si protocolul HTTP cu TLS. De asemenea, camera Axis W120 este conforma cu cerintele CJIS si respecta standardele FBI oficiale. Fluxurile de date transmise in direct sunt protejate prin tehnologii de criptare totala XChaCha20-Poly1305.

Aflati mai multe despre camera purtata pe corp AXIS W120 Body Worn cu tehnologie LTE integrata pentru transmisii live permanente: https://www.axis.com/products/axis-w120-body-worn-camera.

Echipa ELKO Romania, cu experienta castigata de-a lungul anilor in domeniul securitatii, va poate ajuta cu informatii, demo de produs sau Proof of Concept, in vederea evaluarii aplicabilitatii in diverse scenarii de utilizare (solutii@elko.ro).

Despre ELKO Group si ELKO Romania

ELKO Group este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse, solutii IT si electronice de consum din regiune, reprezentand peste 350 de producatori. Cu o experienta de peste 30 de ani, compania ofera o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 10.000 de retaileri, producatori de calculatoare, integratori de sisteme si companii din diferite domenii, in 13 tari din Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a ELKO Group in 2022 s-a ridicat la 1.516 miliarde USD (1.427 miliarde EUR), cu o rata de profitabilitate bruta de 9.4%. Mai multe informatii la www.elkogroup.com.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game extinse de echipamente si solutii IT. Portofoliul sau include PC-uri, componente hardware, electronice pentru uz casnic si de birou, telefoane mobile, software, infrastructura IT si solutii de stocare, solutii de securitate, echipamente industriale, sisteme de comunicatii, precum si electronice de consum. ELKO Romania comercializeaza aceste produse exclusiv prin intermediul partenerilor sai: reselleri, retaileri, magazine online, companii specilalizate in proiectarea, instalarea si distributia de solutii IT, sisteme de comunicatii si de supraveghere video. Aceasta abordare permite ELKO Romania sa acopere toate canalele de distributie IT & Telecom si sa ofere solutii complete si adaptate pentru diversele nevoi ale clientilor sai. Mai multe informatii la: www.elko.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *