articol

Motorola anunță o nouă generație a familiei edge, cu un design reinterpretat și o cameră foto îmbunătățită, alimentată de moto AI

Motorola pune accentul pe aspectele care contează cu adevărat, iar aceste noi dispozitive au un modul avansat de camere foto ce oferă îmbunătățiri bazate pe inteligența artificială, aducând pe piață prima cameră și primul display din lume pe un smartphone, validate1 PantoneTM.

Seria motorola edge 50 se bazează pe armonie. Iar rezultatul se vede în designul ergonomic, cu texturi și forme curbate interesante, plăcute la atingere.

Cu finisaje din materiale premium precum lemn veritabil², polimer perlat realizat manual în Italia, dar și piele vegană, telefoanele sunt disponibile în cele mai noi culori aflate în tendințe și au protecție IP683 la scufundarea sub apă.

Cu un accent sporit pe imagine și captarea de clipuri video, noile dispozitive motorola edge oferă o experiență completă atunci când vine vorba despre camera foto: de la simpla activare

a camerei cu ajutorul moto gestures, până la hardware de ultimă generație, software bazat pe inteligență artificială și capacități de editare a imaginilor prin validarea culorilor, asigurând rezultate uimitoare de fiecare dată.

moto ai joacă un rol esențial în îmbunătățirea fiecărei interacțiuni, permițându-le utilizatorilor să creeze conținut în mod intuitiv, să-și personalizeze dispozitivul, să obțină rapid informațiile pe care le caută și să realizeze mai multe lucruri în mai puțin timp.

Capabilitățile moto ai sunt prezente în toate aspectele telefoanelor, de la camera foto la o aplicație generativă care oferă suport pentru stabilirea temei dispozitivului, la navigare și căutare. Cu noua familie edge, utilizatorii vor experimenta progrese în ceea ce privește calitatea imaginii și cele mai avansate soluții Motorola pentru captarea cadrelor în mișcare.

Cu o tehnologie îmbunătățită de autofocalizare, datorită senzorilor camerei și pixelilor mai mari, dispozitivele oferă o performanță îmbunătățită și în condiții de iluminare scăzută sau chiar în condiții de utilizare în timpul nopții.

Google Photos este aplicația de galerie nativă a Motorola pentru fotografii și videoclipuri. În săptămânile următoare, utilizatorii vor putea accesa și mai multe instrumente de editare îmbunătățite pe bază de de inteligență artificială4, direct pe smartphone-urile lor prin intermediul Google Photos, inclusiv: Magic Editor, Magic Eraser, Photo Unblur și multe altele.

Din familia motorola edge 50 face parte edge 50 pro, primul smartphone din lume cu o cameră foto și cu un ecran validat PantoneTM¹, dezvoltat împreună cu cercetătorii în domeniul culorilor de la Institutul Pantone. Utilizatorii pot capta și vizualiza cu încredere lumea exact așa cum o văd, cu ajutorul culorilor și tonurilor de piele validate de Pantone. Fiecare dispozitiv validat Pantone a îndeplinit criteriile de evaluare și clasificare Pantone, simulând în mod autentic întreaga gamă de culori realiste Pantone1. De asemenea, prin certificarea Pantone SkinTone™1, utilizatorii pot fi siguri că imaginile captate cu ajutorul camerei foto și tot ceea ce văd pe ecran, reprezintă cu adevărat spectrul vast și autentic al tonurilor pielii umane.

Motorola își extinde, de asemenea, ecosistemul de dispozitive prin anunțarea noii familii moto buds, care include moto buds+ cu sound by Bose, pentru o pereche de căști care combină expertiza Motorola și Bose, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență audio de înaltă calitate.

Motorola edge 50 pro: combinația perfectă de stil și funcționalități smart

motorola edge 50 pro are un cadru din aluminiu prelucrat cu atenție și un finisaj fie din piele vegană, fie unul perlat (în ediție specială), realizat manual în Italia.

Cu un sistem de camere de înaltă rezoluție de 50 MP, îmbunătățite cu funcții AI, edge 50 pro surprinde fotografii și clipuri videoclipuri spectaculoase. Camera principală are cea mai mare deschidere a diafragmei disponibilă pe smartphone (f/1.4) și astfel permite pătrunderea a cu 64% mai multă lumină11, pentru o performanță mai bună în condiții de iluminare scăzută și un efect de blur delicat și natural. Camera telefoto de 10MP 3x cu stabilizare optică a imaginii este o adiție frumoasă, rareori integrată pe produse din această clasă. Datorită acestei camere, utilizatorii vor vedea clar imaginea pe care doresc să o capteze, de la o distanță de până la trei ori mai mare cu zoom optic sau vor folosi Super Zoom pentru a mări distanța față de subiect de până la 30 de ori. Pentru a putea cuprinde în unghiul de vizualizare mai mult din ceea ce își doresc să surprindă, utilizatorii pot utiliza camera ultrawide de 13 MP – sau pot chiar ajunge la o distanță de până la 3 cm de un obiect, datorită funcției Macro Vision. Modelul edge 50 pro include, de asemenea, o cameră frontală de 50 MP, cu autofocalizare, pentru ca selfie-urile să fie redate cu detalii și culori frumoase.

Sistemul de camere al lui edge 50 pro include unele dintre funcțiile cheie alimentate de moto ai, inclusiv noul Photo Enhancement Engine, dar și funcțiile de stabilizare adaptivă, de urmărire a subiectului la autofocalizare și Style Sync. Utilizatorii vor putea, de asemenea, să devină creativi experimentând arta pe care o pot crea folosindu-se de lumină, datorită noului mod de expunere lungă.

motorola edge 50 pro le oferă utilizatorilor și o experiență cinematică pe un ecran pOLED de 6,7 inci, la o rată de refresh de 144 Hz, aproape fără margini, cu rezoluție Super HD și certificare HDR10+. Acesta oferă o experiență audio foarte performantă, datorită suportului Dolby Atmos pentru sunet imersiv. Suportul Dolby Head Tracking5 este, de asemenea, inclus atunci când smartphone-ul este asociat cu moto buds+. Dispozitivul dispune în plus de două difuzoare stereo mari, dar și de tehnologia Snapdragon Sound™, care asigură o conexiune Bluetooth® fluidă, fără întârzieri sau erori.

Telefonul motorola edge 50 pro are un procesor Snapdragon® 7 Gen 3, oferind gameplay fluid pentru pasionații de jocuri, mai multe cadre pe secundă, videoclipuri de înaltă rezoluție, transferuri de fișiere extrem de rapide și multe altele. De asemenea, vine cu 12 GB RAM6 și 512 GB spațiu de stocare pentru multitasking fără efort și spațiu amplu de păstrare a tuturor fișierelor. Are încărcare TurboPower™ la 125 W pentru alimentare rapidă și încărcare wireless10 TurboPower™ de 50 W pentru manevrare confortabilă, fără efort. Pe lângă faptul ca este ușor, acesta are si protectie IP683 la scufundarea sub apă.

Motorola edge 50 ultra: combinația perfectă de stil și funcții inteligente

Noul motorola edge 50 ultra este cel mai bun exemplu al faptului că Motorola pune foarte mult accent pe design.

Cu aspectul său rotunjit, ergonomic, acoperit cu materiale premium, precum lemn veritabil sau piele vegană, alături de disponibilitatea în culoarea Pantone a anului, Peach Fuzz, acest dispozitiv este mai mult decât un simplu smartphone – este o operă de artă. Are o ramă subțire din aluminiu, Corning® Gorilla® Glass Victus® și protecție IP68 la scufundarea în apă.

Cu motorola edge 50 ultra, utilizatorii vor experimenta cel mai impresionant sistem de camere foto realizat de Motorola de până acum. Acesta dispune de o cameră principală de 50 MP, o camera telefoto de 64 MP cu zoom optic 3x și Super Zoom 100x pentru ca utilizatorii să se poată apropia și mai mult de un subiect, o cameră ultrawide macro de 50 MP și o cameră de selfie de 50 MP cu autofocalizare. Camera principală combină, de asemenea, pixelii într-o dimensiune mai mare de 2,4µm, pentru a absorbi cu 20% mai multă lumină pentru o performanță excelentă pe timp de noapte.

Sistemul avansat al camerei foto de pe edge 50 ultra utilizează puterea moto ai pentru a îmbunătăți calitatea fotografiilor, cât și a înregistrărilor video. Noul Photo Enhancement Engine face ca fiecare fotografie să fie perfectă, fără efort. Nu este nevoie de expertiză pentru că acesta folosește AI pentru a aplica simultan setările din multiple moduri de fotografiere într-unul singur. Acesta folosește inteligența artificială pentru a ajusta imaginea și a optimiza detaliile, claritatea, luminile, umbrele, culorile și efectul bokeh.

Atunci când utilizatorii își doresc să surprindă toate aspectele vieții în mișcare, o suită de noi funcționalități face totul mai ușor ca niciodată. Printre aceste caracteristici se numără:

  • Stabilizarea adaptivă: Folosește inteligența artificială pentru a determina viteza de mișcare în timpul filmării și ajustează în mod dinamic nivelul de stabilizare, pentru a obține cele mai bune rezultate.
  • Urmărirea subiectului la autofocalizare: Oferă posibilitatea de a capta videoclipuri clare, utilizând AI pentru a menține subiectul în focus chiar și atunci când acesta se mișcă în cadru.
  • Action Shot: Mărește și ajustează în mod automat viteza de declanșare în funcție de diferitele condiții de iluminare. Folosind inteligența artificială, camera îmbunătățește nivelul de detaliu atunci când condițiile de iluminare sunt slabe, iar zgomotul este ridicat.
  • Expunere lungă: Utilizatorii pot obține raze de lumină artistice sau unde fluide propagate în cascadă. Expunerea lungă le permite să capteze mișcări creative cu o singură atingere, fără a fi nevoie de echipament profesional.

În plus, cu motorola edge 50 ultra, utilizatorii au opțiuni suplimentare pentru crearea de imagini de fundal personalizate pentru dispozitivul lor, cu moto ai. Cu funcția Style Sync, aceștia își pot extinde stilul personal, în așa fel încât acesta să fie reflectat inclusiv de dispozitivul lor, prin captarea și încărcarea unei fotografii cu modelul ținutei lor pentru a genera mai multe imagini unice.

Acest nou flagship dispune și de un ecran mare Super HD (1220p) pOLED de 6,67″, ce redă culori vibrante și oferă o rezoluție cu 13% mai mare decât cel al generației anterioare, astfel încât utilizatorii se vor bucura de imagini mai clare și cu mai puține distorsiuni. Pentru a completa experiența de divertisment, edge 50 ultra integrează suport pentru Dolby Atmos®, iar utilizatorii se pot bucura de o mai mare claritate a sunetului atunci ascultă conținutul lor favorit, indiferent dacă îl redau prin difuzoarele stereo mari ale dispozitivului sau prin căști. Edge 50 ultra dispune, de asemenea, de suport pentru Dolby® Head Tracking5, care este activat atunci când telefonul este asociat cu moto buds+. Prin recalibrarea sunetului pe măsură ce utilizatorii își deplasează capul, Dolby Head Tracking le oferă o experiență mai naturală și mai realistă.

motorola edge 50 ultra este echipat cu un procesor Snapdragon® 8s Gen 3, care alimentează toate caracteristicile cheie ale telefonului. Astfel, utilizatorii pot experimenta viteza și performanța premium în toate zonele, de la procesarea imaginilor, la jocuri, navigare web, audio și multe altele. Cu 16GB de RAM cu RAM Boost6 și  1TB spațiu de stocare7, clienții se bucură de multitasking fără efort și de spațiu extins pentru toate fotografiile, filmele, aplicațiile și jocurile.

Noul motorola edge 50 ultra utilizează tehnologia UWB (Ultra Wideband), transformând modul în care utilizatorii interacționează cu dispozitivele din apropierea lor. UWB este un protocol radio rapid, cu putere redusă și securitate sporită, utilizat pentru a determina locația

cu o precizie de până la 10-30 cm. De exemplu, utilizatorii pot intra în diferite încăperi ale

casei lor fără a fi nevoie să își reconecteze din nou dispozitivele sau setările personalizate. Cu ajutorul UWB, consumatorii vor putea să-și găsească familia și prietenii în zonele aglomerate cu o precizie de un centimetru sau chiar să se apropie de vehiculul lor și să îl deblocheze automat.

Pentru a alimenta toate aceste experiențe, edge 50 ultra integrează o baterie compactă de 4500 mAh cu încărcare TurboPowerTM la 125 W – pentru a furniza energie pentru în doar patru minute de încărcare8,9. În plus, este compatibil cu încărcare wireless de 50 W10, astfel încât utilizatorii își pot reîncărca rapid dispozitivul fără a mai fi incomodați de cabluri și fire. Aceștia pot chiar să își împartă energia cu alte dispozitive cu ajutorul distribuirii wireless a energiei.

Motorola edge 50 fusion: o experiență pe mobil perfect echilibrată

motorola edge 50 Fusion are rolul de a oferi funcții premium unei game mai largi de utilizatori. Indiferent dacă este vorba despre un student care se îndreaptă către un curs sau despre un profesionist aflat mereu în mișcare, culorile vibrante și profilul subțire ale edge 50 fusion îl fac partenerul perfect. Utilizatorii pot alege dintre opțiunile vegane Hot Pink sau Marshmallow Blue, pentru o doză de unicitate, sau pot opta pentru culoarea elegantă Forest Blue. Cu protecție3 IP68 la scufundarea sub apă și Corning Gorilla Glass 5, acest smartphone este rezistent la praf, apă și stropire accidentală.

De asemenea, atât pentru pasionații de fotografie, cât și pentru cei care iubesc să surprindă amintiri, sistemul de camere al motorola edge 50 fusion îi asigură pe utilizatori că fiecare

fotografie este una foarte reușită. Cu o cameră principală Ultra Pixel de 50 MP cu senzorul LYT-700C de la LYTIA, acest dispozitiv asigură captarea de mare viteză cu zgomot minim în medii cu iluminare scăzută. Stabilizarea optică a imaginii (OIS) previne realizarea de imagini sau videoclipuri neclare, chiar și în condiții dificile de iluminare. Iar tehnologia avansată de focalizare și combinare a pixelilor îmbunătățește fotografia de noapte cu o performanță mai rapidă și mai precisă, cu de 32 de ori mai mulți pixeli focalizați. Utilizatorii își pot extinde perspectivele datorită camerei ultrawide de 13 MP și se pot apropia de subiecți atât cât își doresc, cu funcția Macro Vision integrată pentru prim-planuri foarte strânse. Pentru selfie-uri care ies în evidență, aceștia pot utiliza camera frontală de 32 MP cu tehnologie Quad Pixel pentru o sensibilitate îmbunătățită în lumină scăzută.

Smartphone-ul edge 50 fusion are un display pOLED Full HD+ de 6,7 inci, care dă viață divertismentului, oferind o experiență cinematică. Motorola edge 50 fusion îndeplinește standardele cinematografice referitoare la gama de culori, luminozitate, acuratețea culorilor și nivelul de contrast, astfel încât totul arată exact așa cum ar trebui. Acesta redă adâncime de culoare pe 10 biți și are suport pentru peste un miliard de nuanțe, culori vibrante și contrast dus la nivelul următor. În plus, rata de refresh de 144 Hz asigură deplasări fără întreruperi ale protagoniștilor și tranziții line.

Completând perfect calitatea afișajului, sistemul audio al dispozitivului oferă sunet certificat Hi-Res12. Telefonul dispune de difuzoare stereo și oferă suport pentru Dolby Atmos® pentru o experiență de audiție imersivă, care dezvăluie o mai mare profunzime, claritate și detalii cuprinse în conținutul preferat al utilizatorilor, indiferent dacă aceștia se bucură de el folosind căști cu fir sau wireless.

Ecosistemul de dispozitive devine și mai bogat: noua familie moto buds

Pe lângă seria Edge 50, Motorola este lansează și noua familie moto buds, din care fac parte moto buds+ Sound by Bose și moto buds. Noile căști vor oferi o experiență mai simplă și mai imersivă în ecosistemul Motorola, cu Hi-Res Audio12 și Dynamic Active Noise Cancellation13, toate într-un design modern, rezistent la apă15.

Moto buds + vor fi disponibile în România începând din luna aprilie, la partenerii Motorola, la prețul recomandat de 699 RON.

Moto buds vor fi disponibile din luna mai la prețul recomandat de 299 RON.

Motorola și Bose, două branduri iconice cu un angajament comun față de inovație, au lucrat împreună la noile moto buds+, cu sunet marca Bose. Acestea au avantajul expertizei Bose și oferă o experiență de neegalat, integrând și anularea activă a zgomotului13 și reglarea EQ,

pentru un sunet uimitor, de înaltă calitate, în mișcare. moto Buds+ au fost certificate de Bose pentru a oferi o experiență audio fără precedent pentru franciză. moto Buds+ sunt, de asemenea, compatibile cu Dolby Head Tracking5 atunci când sunt asociate cu cea mai recentă familie de smartphone-uri motorola edge cu Dolby Atmos care dispun de această ultimă inovație, precum motorola edge 50 ultra și edge 50 pro.

Dolby Head Tracking le oferă utilizatorilor o experiență de sunet mai naturală și mai realistă, recalibrând sunetul în timp ce își deplasează capul. Atunci când sunt folosite pentru a reda conținut compatibil Dolby Atmos, utilizatorii se vor bucura, de asemenea, de o experiență de sunet și mai performantă, cu mai multă claritate, mai multe detalii și mai multă profunzime.

În plus, Motorola anunță și moto buds, o pereche de căști care oferă un sistem de sunet certificat Hi-Res Audio11, la calitate de studio, pentru a le oferi utilizatorilor o experiență audio echilibrată, dar de calitate. Ambele căști integrează, de asemenea, funcția Dynamic Adaptive Noise Cancellation12, utilă pentru a elimina distragerile, în așa fel încât utilizatorii să se poată bucura de muzica sau podcastul lor preferat în liniște.

Noi funcții UX și de software de la Motorola

O interfață nou proiectată, Hello UX, oferă o experiență de utilizare intuitivă și personalizată, cu opțiuni personalizabile, gesturi intuitive, un mediu sigur pentru copiii cu Family Space, conectivitate versatilă și setări de securitate complete prin Moto Secure. Aceste caracteristici fac ca dispozitivul să fie o alegere atrăgătoare pentru utilizatorii care caută un smartphone ce acordă prioritate ușurinței în utilizare, personalizării și securității.

Cu motorola edge 50 ultra, Hello UX continuă să evolueze, devenind și mai utilă, datorită moto ai. Indiferent dacă cineva este un cunoscător în materie de tehnologie sau deține pentru prima dată un smartphone, Hello UX le facilitează utilizatorilor navigarea pe dispozitivul lor, identificarea informațiilor pe care le caută și realizarea mai multor activități într-un timp mai scurt. Aceștia vor putea glisa în sus în bara de aplicații pentru a căuta aplicații, contacte și setări – și, în curând, vor putea folosi aceeași funcție de căutare pentru a accesa și mai multe informații de pe dispozitivul lor, cu ajutorul de căutare pe web și al inteligenței artificiale generative.

Familia motorola edge 50 vine și cu Smart Connect, o nouă aplicație software care

integrează ecosistemele Lenovo și Motorola, creând o experiență unificată și fluidă pentru mai multe dispozitive. Astfel, utilizatorii pot efectua apeluri, pot trimite mesaje text și distribui fără efort fișiere între dispozitivele Lenovo și Motorola, inclusiv laptopuri, tablete16 și smartphone-uri. De asemenea, aceștia pot amplifica simplu și rapid tot ce este afișat pe telefoanele lor pe un ecran mai mare17.  De exemplu, pot muta cu ușurință jocuri, filme, emisiuni TV și aplicații de pe telefonul lor pe un televizor17 sau pe tabletă pentru mai mult spațiu pentru lucru și jocuri.

Familia motorola edge 50 reprezintă un semn al excelenței smartphone-urilor, oferind ceva pentru toată lumea. Fie că este vorba despre a surprinde amintiri cu prietenii, a rămâne conectat în mișcare sau pur și simplu a exprima stilul personal, există un dispozitiv în această gamă care se potrivește diverselor nevoi.

Disclaimere legislative

Anumite caracteristici, funcționalități și specificații ale produsului pot depinde de performanța rețelei și pot fi supuse unor termeni, condiții și taxe suplimentare. Toate pot fi modificate fără notificare. MOTOROLA, MOTO și sigla M stilizată sunt mărci comerciale înregistrate ale Motorola Trademark Holdings, LLC. LENOVO este o marcă comercială a Lenovo. Dolby și Dolby Atmos sunt mărci comerciale înregistrate ale Dolby Laboratories Licensing Corporation. Snapdragon este o marcă comercială sau o marcă comercială înregistrată a Qualcomm Incorporated. Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies, Inc. și/sau al filialelor sale. Google și Google Assistant sunt mărci comerciale ale Google LLC. PANTONE® și alte mărci comerciale Pantone sunt proprietatea Pantone LLC. Bose și sunetul marca Bose sunt mărci comerciale ale Bose Corporation. Corning și Gorilla sunt mărci comerciale înregistrate ale Corning Incorporated. microSD este o marcă comercială a SD-3C, LLC. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea deținătorilor lor de drept. ©2024 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate.

  1. PANTONE este autoritatea globală în domeniul culorilor și creatorul sis PANTONE Matching System (PMS) și al culorilor PANTONE SkinTone. Culorile PANTONE® generate pot să nu corespundă standardelor identificate de PANTONE. Consultați publicațiile PANTONE actuale pentru culoarea exactă.
  2. Telefoanele cu partea din spate acoperită cu lemn vor avea variații în modele, cum ar fi puncte și linii, deoarece lemnul este un material natural. Pentru a proteja suprafața lemnului, evitați zgârieturile și țineți departe de vopsea și alte substanțe care vor decolora suprafața. Telefoanele cu huse din spate din lemn pot răspunde negativ la temperaturi ridicate, degradând protecția împotriva rezistenței la apă și praf. Evitați menținerea dispozitivului la temperaturi mai mari de 50°C pentru perioade prelungite de timp.
  3. Rezistența la apă, stropire și praf a fost testată conform standardelor IP68 în condiții de laborator controlate. Rezistă la scufundarea în până la 1,5 metri de apă dulce timp de până la 30 de minute. Expunerea la condiții dincolo de această clasificare nu este acoperită de garanție. Rezistența va scădea ca urmare a uzurii normale. Nu este conceput pentru a funcționa în timp ce este scufundat sub apă. Nu expuneți la apă sub presiune sau la alte lichide decât apa dulce. Nu încercați să încărcați un telefon umed. Nu este rezistent la apă.
  4. Funcțiile de editare Google Photos AI, cum ar fi: Magic Editor, Magic Eraser, Photo Unblur și altele vor fi disponibile pentru utilizatorii Motorola cu dispozitive eligibile începând cu 15 mai 2024. Dispozitivele eligibile trebuie să aibă 3 GB de RAM și Android 8.0 sau o versiune superioară. Salvările Magic Editor vor fi limitate la 10 salvări/lună; salvările suplimentare necesită o actualizare la un plan Google One Premium (2TB) sau mai mare. Balance Light, Unblur și Magic Editor necesită ca dispozitivele să aibă 4 GB de RAM. În plus, Magic Editor necesită ca dispozitivele să aibă un procesor pe 64 de biți. Pentru mai multe detalii, accesați Help Center.
  5. Dolby Atmos® și Dolby Head Tracking™ necesită un smartphone Motorola compatibil, căști Motorola și conținut compatibil.
  6. RAM Boost RAM extinsă necesită utilizarea memoriei interne a telefonului ca memorie virtuală, scăzând capacitatea de stocare; spațiul de stocare disponibil pentru utilizator este mai mic în timpul utilizării; funcția este activată în mod implicit, dacă nu este dezactivată. Model de 16 GB: 16 GB RAM fizică + până la 16 GB RAM Boost (4 GB implicit | 16 GB max). Model de 12 GB: 12 GB RAM fizică + până la 12 GB RAM Boost (4 GB implicit | 12 GB max). Memoria RAM disponibilă este mai mică datorită sistemului de operare, software-ului și altor funcții; se poate schimba cu actualizările software. Caracteristicile variază în funcție de piață.
  7. Suportă card microSD de până la 1TB (vândut separat). Este posibil ca tipul de conținut cu restricții DRM să nu poată fi mutat pe card.
  8. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat într-un profil de utilizare mixtă (care include atât utilizarea cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.
  9. Utilizatorii medii pot obține până la 12 ore de viață a bateriei în 6 minute de încărcare. Necesită încărcător Motorola TurboPower 125W – vândut separat. Bateria trebuie să fie substanțial epuizată; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează.
  10. Necesită suport de încărcare wireless Motorola TurboPower 50W; vândut separat. Bateria trebuie să fie substanțial epuizată; rata de încărcare încetinește pe măsură ce încărcarea progresează. Toate afirmațiile privind durata de viață a bateriei sunt aproximative și se bazează pe utilizatorul mediu testat într-un profil de utilizare mixtă (care include atât utilizarea cât și timpul de așteptare) în condiții optime de rețea. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mulți factori, inclusiv puterea semnalului, setările rețelei și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modelele de utilizare.
  11. Comparativ cu un obiectiv f/1.8.
  12. Necesită un dispozitiv compatibil Hi-Res Audio și o aplicație sau serviciu. Verificați dispozitivele și aplicațiile aplicabile pentru a determina compatibilitatea
  13. Anularea zgomotului de 48 dB este maximum teoretic. Performanța în lumea reală poate varia în funcție de mediu.
  14. Rata de refresh a dispozitivului 60Hz min / 120Hz max; rata reală poate varia în funcție de limitările/cerințele de conținut, setările modului și de alți factori.
  15. Designul hidrofug creează o barieră pentru a ajuta la protejarea împotriva expunerii moderate la apă dulce, cum ar fi deversările accidentale, stropii sau ploaia ușoară. Nu este conceput pentru a fi scufundat sau expus la apă sub presiune sau alte lichide; poate scădea în timp. Nu este rezistent la apă.
  16. Pentru ca Smart Connect să funcționeze, utilizatorii vor avea nevoie de un smartphone Motorola compatibil sau de un Lenovo Tab P12.
  17. Este necesar un cablu USB-C compatibil video sau un adaptor USB-C la HDMI. Televizorul sau monitorul trebuie să aibă un port HDMI sau un port de intrare video USB-C sau trebuie să accepte Miracast. Verificați compatibilitatea dispozitivului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *