Uncategorized

Cum ne facem aprovizionarea cu produse de hartie in gospodaria noastra

Trebuie sa recunoastem ca suntem mari consumatori de produse de hartie fiindca ne place sa fim mereu curati si sa economisim spatiul de depozitare din sifonier!

Ce ne-am face sa avem zeci de prosoape in casa, unele uriase pentru baie, altele mai mici pentru maini si fata, plus cele industriale pe care ne stergem de cate ori reparam masina sau bicicletele?

 

-cumparam produsele de la cea mai buna sursa. Magazinul Sanito.ro are in stoc produse de calitate premium la cele mai mici preturi, pe care le livreaza si la domiciliu.

-numai aici gasim role prosop hartie economice si practice. Hartia este atat de fina, incat se simte ca o mangaiere pe obraz si din cei 350 de metri avem mai mult timp, oricat de risipitori am fi. Ne plac rolele uriase de hartie fiindca stim ca prin intermediul lor murdarim mai putine prosoape din material textil si folosim mai putin masina de spalat.

-aici par a fi adunate toate produsele utile din hartie. Ce ne-am face fara role cearceaf hartie atat de necesare bunicii care nu mai poate merge la baie. Ele sunt impermeabile si protejeaza salteaua si o fac pe bunica sa se simta cat de cat bine, fiindca cearceaful este schimbat, cum se uda putin. In plus, pielea ei hipersensibila suporta mai bine contactul cu acest tip de hartie fina, decat cu materialul textil.

Inainte de a plasa comanda pe site-ul magazinului, ne strangem toti sa trecem in revista produsele si sa stabilim impreuna necesarul, apoi plasam comanda. Sa nu ne mai certe gospodina suprema a casei ca murdarim prosoapele, cand reparam masina sau bicicletele, am recurs la role industriale pe care le lasam in atelier, dar mama a solicitat si ea o rola la bucatarie. Da, uneori sar pete de ulei pe aragaz si hartia respectiva este cea mai potrivita sa le faca sa dispara. Alteori tava de la aragaz are nevoie sa fie stearsa de grasime si dupa aceea spalata cu buretele din sarma si cu detergent de vase.

Bugetul alocat produselor din hartie este mult mai mic decat am fi dat pe prosoapele din bumbac si pe intretinerea acestora.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *