Uncategorized

De ce sa alegi epilarea cu ceara

A venit vara si am scos din dressing cele mai frumoase rochii, fuste si pantaloni scurti. Insa, pentru a le purta, trebuie sa avem picioare epilate si o piele sanatoasa. Multe femeie, din lipsa de timp sau de informare, aleg sa se epileze cu lama. Este, intr-adevar, o metoda foarte rapida. Insa, este contraindicata din mai multe cauze. In primul rand, parul va creste inapoi foarte repede. Deja, la unele femei, se va vedea chiar de a doua zi. In al doilea rand, riscul cresterii firelor de par sub piele este extrem de ridicat. De aici pot sa apara complicatii precum foliculita ce se va trata doar cu tratament medical. In al treilea rand, exista riscul de a te taia si de a te infecta ulterior. De aceea, cel mai recomandat mod de indepartare a parului este acela cu ceara de epilat. Aceasta ceara este, de obicei, la cald si se topeste cu ajutorul unor decantaore ceara.

Este adevarat! Epilarea de acest tip poate fi putin dureroasa, insa iti garanteaza mereu picioare frumoase si fine precum matasea. Si, cel mai important: nu trebuie sa faci aceasta operatiune odata la 2-3 zile, ci odata pe luna. Daca folosesti ceara de epilat ai garantia unui efect de durata, unei epilari complete si firul de par va fi indepartat chiar de la radacina. Asta pentru ca ceara are calitatea de a prinde firul de par si de a-l smulge cu totul. Dupa epilarea cu ceara, firele de par cresc intr-un mod mai lent si folicul va slabi cu timpul. Astfel, vei observa ca in cativa ani parul va creste mai rar si, in unele cazuri, aproape deloc. Acest efect insa se poate obtine numai daca ai o anumita constanta in procesul de epilare. Un alt mod de a avea o epilare eficienta este acela de a nu schimba tipurile de ceara intre ele. Desigur, la inceput, nu vei sti ce fel de ceara ti se potriveste.

Din fericire, pe piata se gasesc mai multe tipuri si tu poti incerca pana ajungi la ceara care este facuta pentru tine. Pe epilatpro.ro poti gasi orice tip de ceara doresti. De la ceara refolosibila, pana la cea de unica folosinta, de la ceara moale, pana la cea clasica sau perle.  In plus, tot de aici poti cumpara si incalzitoare ceara. In fucntie de preferinte si de gradul tau de suportabilitate poti alege tipul de ceara. Odata ce ai inceput epilarea prin aceasta procedura, ar fi indicat sa nu mai schimbi metoda. Astfel, nu vei obtine rezultatele propuse sau vei putea sa strici munca depusa in cativa ai doar pentru ca te-ai abatut de la regula.

Daca doresti sa ai parte de un epilat cu ceara eficient, trebuie sa stii si cum sa o faci. Poate nu stiai, insa felul in care smulgi firele de par conteaza enorm. Daca alegi sa te epilezi cu ceara moale, peste care se aplica folie speciala, trebuie sa te asiguri ca aceasta s-a lipit bine de piele. Asta nu inseamna ca trebuie sa aplici prea multa ceara. Cand esti sigura ca totul este pus pe piele corespunzator, trebuie sa tragi repede si ferm. Asa se vor smulge imediat firele de par si durerea nu se va resimti atat de rau.

Dupa ce te-ai epilat, hidrateaza si calmeaza pielea cu o lotiune sau o crema speciala de dat dupa epilat. Doar asa vei avea picioare frumoase toata vara!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *