Uncategorized

Impactul nociv al razelor solare

Cu totii stim cat de nocive pot fi radiatiile solare. Deseori specialistii exclama in articolele si prezentarile de specialitate ca razele solare au un impact negativ asupra pielii. Asa este, insa nu numai! O expunere prelungita la radiatiile solare poate provoca numeroase probleme asupra pielii, precum roseata, iritatii sau chiar arsuri. Intensitatea impactului depinde de tipul pielii, de varsta, de culoare pielii, cat si de sensibilitatile acesteia. Totodata, aceste radiatii pot avea un impact negativ nu doar asupra pielii, ci si asupra parului, ochilor.

 

Frecvent recomand persoanelor ca, in ceea ce priveste protectia ochilor de impactul nociv pe care il au razele/radiatile solare, sa nu plece urechea la toate produsele de protectie care se afla la tot pasul, cu precadere la ochelarii ieftini din comert. Intotdeauna mi-am sfatuit apropiatii sa apeleze la centre specializate de optica, deoarece ochelarii nu sunt pur si simplu alcatuiti din lentile colorate, ci sunt tratate cu agenti speciali care permit razelor luminoase sa refracteze, astfel incat ele nu patrund in ochi si nu afecteaza privirea.

Razele solare mai pot avea un impact negativ si asupra caselor. Inovatia Folina ne ajuta sa ne protejam nu doar ochii, ci si locuinta, prin achizitionarea si utilizarea unei astfel de folie protectie solara. Ce face aceasta folie? Practic ea se poate aplica in diferite medii: acasa, in companii, la magazine sau galerii si au rolul principal de a feri utilizatorii de impactul nociv al razelor solare. In acelasi timp, aceasta ajuta la mentinerea unui regim termic stabil, astfel incat, vara, locul se va pastra mai racoros, iar instalarea unui aer conditionat si/sau a unui ventilator va fi cu mult mai eficace. Totodata economisim si din costurile asociate reparatiilor acestora, raportate la durata indelungata de utilizare si la randamentul cerut.

Afla mai multe beneficii ale foliei de protectie solara accesand site-ul Folina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *